UNFOLDING
YOUR MENTAL & PHYSICAL HEALTH

Through Teachings & Experiences

Signature Experiences

Life Changing Lessons for a Happy & Healthy Life

Ervaringsgericht leren met workshops en trajecten die je fysieke & mentale gezondheid naar een hoger niveau tillen?

Tijdens onze workshops trainen we Intermittent Living, de wetenschappelijke referentie om jouw levensstijl krachtiger en gezonder te maken. Integreer bekende evolutionaire prikkels en bescherm je lichaam en brein tegen de schadelijke effecten van het moderne leven.

Kennis is de sleutel tot succes, we starten onze workshops altijd met teachings (lees: opleiding), zodat je leert wat je doet, waarom je dat doet en hoe je dat ook thuis in je dagelijks leven kan integreren.

Ongeacht of je een sportieveling bent die zijn grenzen wil verleggen of een niet-sportieveling die af wil stappen van ongezonde gewoontes en wat kilo’s wil verliezen, onze workshops zijn geschikt voor iedereen.

Bij Intermittent Living zetten we ons in om jou te helpen het beste uit jezelf te halen en je te ondersteunen op weg naar een gezonde en gelukkige toekomst.

Hoe hebben anderen de workshops ervaren?

Deelnemers aan het woord ➭

interactieve workshops

Cold Experience

Kom uit je hoofd, in je lichaam. Stap uit je comfort zone, leer omgaan met koude en ervaar de vele voordelen ervan. Bereik het volle potentieel van je lichaam. Pas als je het hebt geprobeerd weet je hoe het is!

Een Cold Workshop is een combinatie van Intermittent Fasting, Drinking, Hypoxie & Cold. Deze krachtige tools maken ongekende krachten los. Met een cruciale sleutel: koude.

Heat Experience

Het ondergaan van acute intense warmteprikkels is één van de meest gezondheid stimulerende leefstijlinterventies.

 Wil jij je terug energieker voelen?
 Gezonder door het leven gaan?
 Meer besluitvaardigheid?
 Je eigen grenzen verleggen?

interactieve workshops
interactieve workshops

Ademwerk

Angst, stress, zorgen, onzekerheid en slechte ademgewoontes zijn vernietigend. Het landschap van bewust ademhalen is de grootste, de meest efficiënte en de meest vergeten lifestyle hack in de wereld. Leer ademhalingstechnieken aan en ga er zelf mee aan de slag. We stelden twee workshops samen met elks een aparte set van krachtige wetenschappelijke principes.

Zingeving vinden, slaap verbeteren, immuniteit ondersteunen, stress loslaten, atletische prestaties verbeteren, focus versterken, leiderschap bekrachtigen,….

Dit alles & zoveel meer is slechts een adem van je verwijderd.

Persoonlijke ontwikkeling training met ecstatic breathwork

 Ben je op zoek naar tools en kennis om jezelf te verbeteren en persoonlijk te groeien naar een hoger niveau? 
 Loop je wel eens vast op stressvolle momenten?
 Draag je mentale gezondheid en welzijn hoog in het vaandel?

Dan is deze 5-delige training iets voor jou! 

Persoonlijke ontwikkeling training
Video afspelen over Breathwork Masterclass

Online Breathwork Masterclass

Leer op je eigen tempo de principes van relaxerend en bewust ademwerk aan en koppel de theorie meteen aan de praktijk.

Na deze training kan je verschillende relaxerende ademmethodes of technieken begrijpen en toepassen, en je ‘staat van zijn’ sturen met je ademhaling.

Deze online masterclass is gemakkelijk om naar te kijken of te luisteren.  

STERKE WETENSCHAPPELIJKE ONDERBOUWING VAN ONZE interactieve workshops

De wetenschap

Intermittent Living is het resultaat van het innovatieve onderzoek van dr. Leo Pruimboom. Alle interventies die tijdens de workshops toegepast worden, zijn sterk wetenschappelijk onderbouwd en uitvoerig getest.

Lees het artikel gepubliceerd in Science Direct:

“Intermittent living; the use of ancient challenges as a vaccine against the deleterious effects of modern life – A hypothesis”

Kort samengevat kan je bij ons terecht voor maatwerk

Intermittent Living

Intermittent Living als het vaccin van de toekomst. De moderne leefomgeving trekt ons voortdurend de verkeerde kant op en zorgt voor een levensstijl die ons kwetsbaar maakt

Workshops

Door middel van verschillende interventies maken we je terug meer mens. Train je oerinstinct, stap uit je comfortzone en ontdek je volledige potentieel. Pas als je het gedaan hebt, weet je wat het voor jou betekent.

1:1 Coaching

De aangeboden coaching of therapie is gebaseerd op een holistische benadering. Klanten gaan in coaching omdat ze hun flexibiliteit en fitheid zowel fysiek als mentaal willen herstellen en/of optimaliseren.

Keynotes

Op zoek naar een spreker rond Intermittent Living of holistische benadering van het lichaam? Leer je gasten hoe ze door meer afwisseling streven naar een langer en gezonder leven. Wij zorgen voor maatwerk.