Jij hebt de kracht om jezelf te transformeren

Leef wat anderen wensen, en je bent één van de weinigen die doet wat anderen niet doen.

Creëer de beste versie van jezelf, excelleer in datgene wat écht van betekenis is. Word een gamechanger, verander drempels in kansen, zie mogelijkheden in moeilijkheden, verwezenlijk dromen die de wereld om je heen transformeren. Durf te evolueren en maak jouw unieke stempel op de wereld.


Unfolding creëert hier het draagvlak voor.
Onze methode voorziet tools die je bewustzijn opent zodat verandering plaatsvindt op mentaal, fysiek en emotioneel niveau. 

Wij werkten reeds samen met

"Deze workshop bood niet alleen een fysieke ervaring, maar het was ook een waardevolle stap naar een bewuste levensstijl en sterke mindset."

~ Glenn Van den Bossche

Video afspelen

kenmerkende ervaringen

Workshops & trajecten

Ervaringsgericht leren tijdens onze workshops & programma’s die je fysieke & mentale gezondheid naar een hoger niveau tillen

Koude Workshop

Koude Workshop

Herontdek je energie met de koude als leermeester. Verhoog je fysieke vitaliteit en versterk je mentale veerkracht.
Meer informatie
workshop
Transformatieve Ademhaling

Transformatieve Ademhaling

Doorbreek emotionele en mentale blokkades met krachtige ademhalingstechnieken.
Meer informatie
workshop
Persoonlijke groei en bewustzijn

Persoonlijke groei en bewustzijn

Herinner wie je werkelijk bent. Open je bewustzijn, integreer inzichten, ontdek uitdagende groeipunten en transformeer jezelf.
Meer informatie
Programma

1:1 trajecten

1:1 mentoring

1:1 mentoring

Meer informatie
1:1 mentoring

1:1 mentoring

Meer informatie

Waar onze aanpak voor staat

Schrijf je nu in

Neem deel aan de volgende events

Hi, mijn naam is Thomas

Na meer dan 15 jaar van academische studies en praktijkervaring, met een Master in de gezondheids- en revalidatiewetenschappen & Klinische Psycho-Neuro-Immunologie heeft Thomas zich gespecialiseerd in verschillende domeinen, waaronder, Fasciale Manipulatie en Intermittent Living. Deze expertises hebben hem een diepgaand begrip gegeven van het menselijk functioneren.

Een authentieke leider stimuleert de groei van iedereen waarmee hij/zij in contact komt.

aanbod

Leer, ervaar en groei

Maak kennis met onze out-of-the-box & holistische programma’s & workshops
en kom terecht in een netwerk van gelijkgestemden.

Intermittent Living als het vaccin van de toekomst. De moderne leefomgeving trekt ons voortdurend uit balans en zorgt voor een levensstijl die ons kwetsbaar maakt

Tijdens onze workshops integreren we Intermittent Living, de wetenschappelijke referentie van dr. Leo Pruimboom om levensstijl krachtiger en gezonder te maken. Dit concept bestaat uit bekende evolutionaire prikkels en beschermt je lichaam en brein tegen de schadelijke effecten van het moderne leven.

We starten onze workshops met een training, zodat je leert wat je doet, waarom je dat doet en hoe je dat ook thuis in je dagelijks leven kan integreren.

Ongeacht of je een sportieveling bent die zijn grenzen wil verleggen of een niet-sportieveling die af wil stappen van ongezonde gewoontes en wat kilo’s wil verliezen, onze workshops zijn geschikt voor iedereen die WILT.

We zetten ons in om jou te helpen het beste uit jezelf te halen en je te ondersteunen op weg naar een gezonde en gelukkige toekomst.

Zakelijk succes, persoonlijke vervulling en vitale energie! Uit ervaring weten we dat zonder een gedragstransformatie de beoogde groei vaak niet wordt bereikt. Dit geldt niet alleen op zakelijk, maar ook voor persoonlijke relaties, gezondheid, vitaliteit, bedrijfscultuur, mentaal welzijn, vervulling en intellectuele groei.

Samen met jou breken we mentale barrières af en elimineren we middelmatigheid. Het resultaat is onbetaalbaar, maar de inspanningen meer dan waard. Consultants delen informatie, mentoren putten uit ervaring, maar beiden brengen geen gedragsverandering teweeg. Psychologen en therapeuten lossen problemen op uit het verleden, maar leiden niet per se naar een doorbraak.

Het leven is een mix van geluk en tegenspoed. Je leert tijdens dit traject hoe je jouw realiteit zelf creëert. We bieden inzichten, tools en levensveranderende oefeningen. Tijdens dit traject word je elke dag bewuster van gedachtepatronen en leer je belemmerende overtuigingen loslaten. Als je contrast kunt zien als leermomenten, ben je een bewuste schepper van je eigen realiteit.

Dit trajcet biedt een unieke kans om nieuwe competenties en vaardigheden aan te leren, te verdiepen en zo je persoonlijk en professioneel leven te verrijken.

Klik hier voor meer informatie over dit traject

Onze online masterclasses zijn ontworpen om jouw drukke leven te ondersteunen. Kijk en/of luister wanneer het jou uitkomt, op je eigen tempo.

Vanuit je zetel, in de auto of waar je ook bent. Investeer in jezelf en leer. Koop jouw cursus nu aan en begin je reis naar een rustiger, gefocust en succesvol leven.

Klik hier om onze masterclasses te bekijken

Traject: Persoonlijke groei & bewustzijn

Ontgrendel je innerlijk potentieel via bewustwording, zelfinzicht en integriteit.

Succes is niet eenzijdig; het wordt pas echt bereikt wanneer je excelleert op alle vlakken in je leven. Excellentie is het resultaat van persoonlijke gedragstransformatie. 

Tijdens dit traject bevorderen we diepgaand zelfinzicht. Het is dit inzicht dat niet alleen de weg effent voor zakelijk succes, maar ook voor persoonlijke vervulling en gezondheid op een manier die volledig in lijn is met jezelf.

Koude Workshop

vergroot tijdens deze workshop je comfortzone en ontdek de kracht van koude

Verbreed je comfortzone tijdens deze beleving. Herontdek je energie met koude als leermeester. Deze krachtige interventie mobiliseert energie, verhoogt vitaliteit en versterkt mentale veerkracht. Ontdooi van de hectiek van het drukke leven en omarm de ruimte voor ongekende groei. Een snelle benadering om je ondernemerschap te versterken. Verbind diep met je innerlijke kracht en laat deze workshop je leiden naar een vernieuwd begrip van wat mogelijk is voor jou.

Online trainingen

Online Masterclasses

Breathe To Relax

Breathe To Relax

Leer hoe je relaxerend ademwerk op een veilige en effectieve manier kunt beoefenen.
Direction Arrows
Masterclass
Ecstatic Breathwork

Ecstatic Breathwork

Maak blokkades vrij in je lichaam en geest, verlaag stress en roep je racende gedachten een halt toe.
Direction Arrows
Masterclass
Polyvagaal theorie

Polyvagaal theorie

Ga zelf aan de slag met je zenuwstelsel en leer meer over hoe je het kan beïnvloeden.
Masterclass
UNFOLDING
Olivier Biekens
Topsporter

Als topsporter ben ik altijd op zoek naar kleine % die me kunnen helpen frisser voor de dag te komen. Deze workshop heeft daar zeker bijgeholpen, blij met de nieuwe inzichten omtrent eten, ademhalen, beweging, drinken en koude.

Ik vond Thomas en Christina heel overtuigend en charismatisch. Ze konden perfect op elke vraag beantwoorden en gaven me een heel geruststellend gevoel. Dat laatste vind ik enorm belangrijk in zo’n omgeving. Vele mensen springen toch in het diepe tijdens zo’n workshop en de aanwezigheid van Thomas en Christina gaven een goed gevoel!

Bedankt, I will come back !

Ecstatic Breathwork
Rayco Espantoso
CEO Las Manas

“Ecstatic Breathwork ontlaadt mentaal en fysiek en geeft zoveel energie”

Mijn eerste ervaring was letterlijk en figuurlijk adembenemend. Ik had helemaal niet verwacht dat het effect op mijn lichaam, zowel mentaal, fysiek als emotioneel zo groot zou zijn. Mentaal kreeg ik een verlichting en emotioneel stelde ik me kwetsbaar op. Het was voor mij belangrijk dat dit in een veilige omgeving gebeurde. De ervaring was fantastisch, uniek! Dat je zo’n kick kan krijgen door enkel te ademen, is voor mij een hele openbaring. Het heeft me enorm verlicht. Ik voel dat er spanning van mijn schouders gevallen is. Lichamelijk geeft het een AMAZING gevoel. Je voelt werkelijk de energie, alsof alles om je heen aan het trillen is, een gevoel waar je niet snel mee in aanraking komt. Het échte gevoel is heel moeilijk om te zetten is in woorden, je moet het zelf ervaren om te weten wat het is. Ik raad iedereen aan om de ervaring in te duiken. “

Els De Wachter
Projectleider AZ Klina

Verrijkend – warm – dankbaar

Ik vond het persoonlijke groei traject ongelooflijk boeiend. Het meest waardevol vind ik dat je alles kan wat je maar wil, als je het zelf gelooft. Ik wil gewoon dankjewel zeggen aan jullie om jullie passie en hart te volgen en ons zo de kans te geven de weg terug te vinden naar ons eigen hart. Het is mooi om te zien hoe jullie dit samen doen, alleen dat al is inspirerend.

Gilles Heymans
Change Manager

Bewustwording – Passievol – Inspirerend

Het persoonlijke groei traject heeft me geleerd om situaties in een perspectief te plaatsen en zelf te kiezen hoe ik omga met bepaalde situaties. Ik doe al enkele jaren aan persoonlijke ontwikkeling dus heb reeds “gegraven” en aan zelfreflectie gedaan. De manier hoe jullie alles aanreiken & vertellen heeft er wel voor gezorgd dat ik weer extra handvaten heb om meer vanuit mijzelf te leven.

UNFOLDING
Charlotte Maes
Advocate

“Een echte eye-opener én life-changer.

Jouw kijk op de wereld en jezelf zal na deze ervaring een totale ommekeer kennen.
Ervaar een gevoel zoals nog nooit tevoren, alsof je de wereld aankan. Onbeschrijfbaar gewoon. Thomas, dankjewel voor deze ongelooflijke belevenis.
Jouw tips en tricks tijdens de workshops worden alvast met veel energie en zorg wekelijks toegepast en hebben mijn energiepijl, focus, kijk op het leven totaal veranderd.

You really rock!!!”

What others say about our workshops en journeys

Experience unfolding