ultrahuman ring air

Smart ring: de ultieme activity tracker

Ultrahuman Smart Ring Review

De Ultrahuman activity tracker brengt inzicht voor een gezonde levensstijl.

Met deze geavanceerde wearable volg je gemakkelijk je slaap, beweging en herstel. De tracker biedt automatische slaapdetectie en gedetailleerde analyses van slaapfasen, patronen en kwaliteit.

Je krijgt inzicht in je hartslag, hartslagvariabiliteit en huidtemperatuur, wat helpt om je fysiologische reacties te begrijpen en je gezondheid te optimaliseren.

Ideaal om je fitnessdoelen te  verbeteren, je stressniveaus te beheersen of gewoon meer te leren over je lichaam.

Wat te verwachten van de smart ring?

Cacaoboon

Hi, wij zijn Thomas & Christina!

Wanneer je jouw Ultrahuman ring air via deze link besteld, krijgen wij een kleine bijdrage & krijg jij 10% korting met de code UNFOLDING, een win-win! Bedankt voor je ondersteuning ♥️

Activity Trackers

Activity Trackers met een goede prijs kwaliteitverhouding kopen?
Gebruik de couponcode: UNFOLDING10 voor een leuke extra!

smart ring

Ultrahuman ring Matte grey

smart ring

Ultrahuman ring Aster Black

smart ring

Ultrahuman ring Space Silver

smart ring

Ultrahuman ring Bionic Gold

Wat meet de activity tracker ?

 1. Slaapkwaliteit, slaapduur & slaapfasen
 2. Huidtemperatuur
 3. Hartslag, heart rate variability
  (HRV) & resting heart rate (RHR)
 4. Bewegingsactiviteit, inclusief aantal stappen, afgelegde afstand en intensiteit van je dagelijkse activiteit
 5. Calorieverbranding en & metabolische equivalenten (MET’s)
 6. Herstelscore voor inzicht in lichaamssignalen gedurende de dag
 7. Workout-tracking, inclusief hartslag tijdens trainingen en intensiteitsniveaus
beste activity tracker

Meting van sportprestaties & work-outs

fitness tracker

De ultrahuman ring air biedt een aanpak voor sporters die hun sportprestaties en fitnessdoelen willen verbeteren. Met de app kun je gedetailleerde metingen van sportactiviteiten bekijken, wat een dieper inzicht geeft in je workouts en herstelprocessen.

De app analyseert nauwkeurig hartslag, trainingsintensiteit en herstelindicatoren, waardoor je waardevolle inzichten krijgt om je trainingen te finetunen en je algehele prestaties te verbeteren.

Optimaliseer je slaapkwaliteit, patroon en ritme

De activity tracker meet de verschillende slaapfasen, zoals REM, lichte en diepe slaap en ook de momenten waarin je wakker bent.

Tijdens je slaap meet de tracker parameters zoals huidtemperatuur, hartslag en hartslagvariabiliteit. Deze gegevens geven inzicht in de fysiologische reacties van het lichaam tijdens rustperiodes. Hierdoor kan je patronen bekijken die van invloed zijn op je slaapritme en slaapkwaliteit, en kan je jouw slaapgewoonten optimaliseren voor een betere nachtrust & een gezonde levensstijl.

Circadian rhythm Alignment

Het circadiaans ritme (het innerlijke ritme van ons lichaam), speelt een cruciale rol bij het reguleren van onze dagelijkse cycli, waaronder slaap-waakritmes, lichaamstemperatuur en hormoonafgifte. Je kan het bekijken als een interne biologische klok, die ervoor zorgt dat alles soepel verloopt voor een optimaal functioneren.

 

Deze ritmes omvatten de fysieke, mentale en gedragsveranderingen die we dagelijks doormaken gedurende een cyclus van 24 uur. Hoewel voornamelijk beïnvloed door licht en duisternis, worden ze ook beïnvloed door andere factoren zoals voeding, stress, lichamelijke activiteit, onze sociale omgeving en temperatuur.

 

Vrijwel alle levende wezens, van dieren en planten tot micro-organismen, hebben een eigen circadiaans ritme. Bij mensen werkt dit op een complexere manier, waarbij vrijwel elk weefsel en orgaan zijn eigen ritme heeft, allemaal afgestemd op de natuurlijke cyclus van dag en nacht.

ultrahuman app

Hoe helpt Ultrahuman bij het begrijpen en optimaliseren van het circadiaans ritme?

Ultrahuman meet en analyseert verschillende aspecten van het circadiaans ritme om gebruikers te helpen hun biologische klok beter te begrijpen en hun levensstijl aan te passen voor een betere gezondheid en welzijn. Zo geeft de ultrahuman app inzichten over de fases hieronder.

Circadian dead zone

Hoewel blootstelling aan licht en lichaamsbeweging andere gevarieerde voordelen hebben, heeft blootstelling tijdens dit venster minimaal effect op je circadiane klok.

Phase delay zone

Blootstelling aan schermen tijdens dit venster is suboptimaal voor de gezondheid. Ontspanningsmethoden zoals het luisteren naar muziek en niet-slaapdiepe rust zijn zeer gunstig.

Phase minima zone

Dit verwijst naar het waarschijnlijke slaapvenster waarin je een minimale kerntemperatuur ervaart. Blootstelling aan licht en activiteit tijdens dit venster is schadelijk voor de kwaliteit van de slaap en het herstel.

Phase advance zone

Beweging en blootstelling aan licht tijdens het faseversnellingsvenster helpen bij het verschuiven van je circadiane klok naar een vroeger tijdstip op de dag.

Ultrahuman ring air

Met de Ultrahuman activity tracker werk je gericht aan een gezonde levensstijl. Deze slimme wearable biedt inzicht in je dagelijkse activiteiten, helpt je je fitnessdoelen te behalen en ondersteunt een gebalanceerde levensstijl. Met gedetailleerde metingen van je beweging, slaap en herstel, geeft de tracker waardevolle inzichten om je gezondheid te optimaliseren. Maak van elke dag een kans om actief te zijn en beter voor jezelf te zorgen met de Ultrahuman activity tracker.

Veelgestelde vragen over de ultrahuman ring air

 • Gemaakt van titanium met carbide carbon coating voor extra krasbestendigheid.
 • Hypoallergene binnenkant.
 • Lichtgewicht (slechts 2.4 g) waardoor het 11x lichter is dan een smartwatch.
 • Voorzien van een krachtige batterij die tot 6 dagen meegaat en wordt geleverd met een contactlader.
 • Beschikt over een 6-assige bewegingssensor en een temperatuursensor voor nauwkeurige monitoring van lichaamsbewegingen en -temperatuur.
 • IP58-geclassificeerd voor waterbestendigheid tot 100 meter
 • Naadloze integratie met de Ultrahuman app voor uitgebreide analyse van slaap, activiteit en herstel.

De Ultrahuman Ring Air is naadloos en lichter dan andere bestaande smart rings, waardoor het comfortabeler is om te dragen en minder opvalt.

De smart ring is geschikt voor gebruik in allerlei omgevingen, zowel op het land als in het water, dankzij de waterbestendigheid zelfs tot 100 meter diepte.

Enkele van de beschikbare API-responsen zijn slaapgegevens, bewegingsgegevens, hartslag, hartslagvariabiliteit, temperatuur, stappen en glucosemetingen.

Lees hier lovende getuigenissen➭