THE CIRCLE

Brainstorm & accountability cirkels voor ondernemers en ondernemende profielen.

The Circle

De slagkracht en creativiteit die ontstaat uit teams die aan co-creatie doen, is magisch. Je wordt uitgedaagd om groter te denken, slimmer te handelen en sneller resultaten te behalen.

Echter hebben we als ondernemer niet altijd:

The Circle is een toegankelijke tool voor ondernemers op zoek naar brainstorm & accountability partners gedurende korte- en middellange termijn.

Van vragen stellen en advies geven, naar elkaar begrijpen en challengen

Het verloop

In 5 stappen van vraag naar doel.

1. Formuleer je uitdaging

2. Brainstorm away!

3. Ga van vraag naar doelstelling

4. Activeer je accountability groep

5. De cirkel gaat rond

Circle I

Anza

Circle II

Kiungo

Inschrijven

max. 7 personen per cirkel

Elke groep van max. 7 deelnemers vormt een cirkel, die 2x/maand online samen komen en gedurende een bepaalde periode een hechte groep vormen.

Voor wie is the circle?

We houden een korte call met elke geïnteresseerde om te kijken of hij/zij aansluit bij de specifieke groep die we vormen. We zoeken mensen die: 

 ✓ Actiegericht zijn: ondernemers & ondernemende individuen

 ✓ Open staan voor verandering: Durf je gechallenged te worden?

 ✓ Een warm hart hebben en ‘low ego’ zijn

The Circle Ken De Kort

Jouw Circle Host

Ken de Kort

Wat onderscheidt een succesvol persoon nu precies van anderen? Als ondernemer en interviewer merkte ik in mijn gesprekken doorheen de jaren een terugkerend patroon op: Niet enkel de mate waarin iemand actie weet te ondernemen, maar de mate waarin iemand ondersteund én gechallenged wordt door zijn omgeving, maken het verschil als mens en ondernemer. 

Vanuit mijn eigen ervaring als interviewer (+ 1.500 interviews met ondernemers, politici en bv’s) en expertise in ondernemerschap en psychologie, maak ik nu met plezier de brug om jou de juiste vragen te stellen en je te begeleiden naar anderen, nieuwe paden.