Teambuilding activiteit

"TEAMWORK ZORGT VOOR EEN HECHT EN POSITIEF TEAM "

Op zoek naar een teamuitje dat niet alleen fun en uitdagend is, maar je team ook een boost geeft? Wij werken voor het bedrijfsleven op maat. Hieronder vind je alvast enkele mogelijkheden terug. Aarzel niet om ons te contacteren voor een workshop op maat!

Teambuilding activiteit

Op zoek naar een originele teambuilding?

Werknemers zijn essentieel voor een organisatie. Het spreekt voor zich dat mentaal en fysiek gezonde werknemers, wonderen doen! Er is dan ook niets beter dan een originele teambuilding om jouw werknemers te inspireren, motiveren en behouden. 

Op zoek naar een activiteit die zowel uitdagend als verbindend werkt? Dan ben je hier aan het juiste adres. We garanderen een dag vol plezier waar we tegelijkertijd ook nog eens actief aan gezondheid werken. Twee vliegen in één klap. 

Samen streven we naar een vitaler, energieker en stressbestendiger leven. Onze workshops passen uitstekend binnen een vitaliteits- of duurzaamheidsbeleid van organisaties en leiden tot minder ziekteverzuim.

Teambuilding activiteit

A Journey to a Happy, Healthy Life.

Elk bedrijf is anders en de noden van elk bedrijf zijn anders. Maatwerk is dan ook onze kracht. De duur, locatie en precieze invulling van de trainingen of workshops gebeuren steeds in overleg.

Zo steken we samen iets in elkaar van een halve dag, een volledige dag of retraites van meerdere dagen. 

Ons doel? Mensen sterker maken door levensstijlinterventies aan te leren en toe te passen zodat ze zowel bijleren als effectief voelen wat het voor hen wilt zeggen.

We maken de comfortzone groter door dingen te doen die we nog niet eerder hebben gedaan. Hoe groter de comfortzone, hoe meer je kan groeien. Wanneer je iets doet wat je nog nooit hebt gedaan, train je niet alleen je intelligentie maar ook je creativiteit.

Op die manier ontdek je meer en ontwikkel je nieuwe vaardigheden. Stap dus uit die comfortzone en ontdek!

Mogelijke teambuilding activiteiten

Boost je team met een workshop ijsbaden

Als teambuilding activiteit

Kies voor een teamuitstap die niet enkel fun en uitdagend is, maar die je ook letterlijk een boost geeft! Deze workshop draagt bij aan de vitaliteit en productiviteit van je medewerkers. Zorg instant voor een doelgerichtere samenwerking en meer werkplezier. 

Je leert heel gericht een aantal korte, krachtige en doeltreffende oefeningen die je  eenvoudig in je dagelijkse leven kan toepassen rond Intermittent Living, koude, ademhaling, focus en hersentraining. 

Meer weten over een koude workshop?

“Bewustwording van gezondheid en mentale kracht”

Teambuilding activiteit
Teambuilding activiteit

Leer hoe je het hoofd koel kan houdenonder stress

Als teambuilding activiteit

Een hitte interventie is ideaal voor mensen die vaak onder stress staan. Je leert letterlijk hoe je het hoofd koel kan houden. 

Onze capaciteit tot thermoregulatie staat hier centraal. We streven er naar om onze lichaamstemperatuur zo ideaal mogelijk te houden. En het beste van al is dat je deze capaciteit kan trainen!

Ontdek samen de kracht van ademhaling

Als teambuilding activiteit

Leer verschillende ademtechnieken die je kan inzetten voor meer rust, gezondheid , vitaliteit en performance!

Leer hoe je bewust kan ademen, stap uit je hoofd in je lichaam! Ontdek hoe je in een paar stappen van stress naar rust en veerkracht kan gaan, Ervaar hoe ademhaling er voor kan zorgen dat je meer energie krijgt en een sterk immuunsysteem ontwikkelt.

Ontdek samen de Kracht van Ademen!

Teambuilding activiteit

Wil je graag zaken combineren? Vraag ons er gerust naar!

Teambuilding activiteit

Aanvraag indienen

voor een teambuilding activiteit?

Wij contacteren je zo snel als mogelijk terug!

Hoe anderen ons al ervaarden