Kies voor een onvergetelijke teambuilding

Op zoek naar een teambuilding die niet alleen fun en uitdagend is, maar je team ook een echte energie- en gezondheidsboost geeft? Ontdek onze originele groepsactiviteiten en stap samen met je collega’s fysiek en mentaal uit je comfortzone. 

Geweldige manier voor een krachtigere samenwerking

Bij Unfolding draait alles rond het thema van gezondheidsoptimalisatie.
Het spreekt voor zich dat mentaal en fysiek gezonde werknemers, wonderen doen! Er is dan ook niets beter dan een originele teambuilding om jouw team te inspireren, motiveren en liefst zo lang mogelijk te behouden, toch? 

Kies voor een teambuilding die zowel uitdagend als verbindend werkt. 
We garanderen een dag vol plezier waar we tegelijkertijd ook nog eens actief aan gezondheid werken. Twee vliegen in één klap. 

Samen streven we naar een vitaler, energieker en stressbestendiger leven. Onze workshops en experiences passen uitstekend binnen het vitaliteits- of duurzaamheidsbeleid van organisaties en leiden tot minder ziekteverzuim.

"Een aanrader voor wie geest en lichaam weer met elkaar in verbinding wil brengen"

Video afspelen

Teambuilding activiteiten

We leven in een onhoudbaar tempo. “Druk’ is het nieuwe normaal. We worstelen om tot rust te komen, onze gedachten even op “stop” te zetten en voelen de behoefte aan een evenwichtig leven.

Geef jezelf over aan de nieuwheid, de ervaring en de ruimte voor groei in jezelf. Aan de andere kant wacht de wijsheid van uitbreiding, evolutie en verandering. 

Daag je uit om jezelf fysiek en mentaal te stretchen via koude training. Blootstelling aan koude dwingt het lichaam om de microscopische herstelsystemen op te starten waardoor de kans op ziekte afneemt en we jaren langer leven. 

Boost je team met een Cold Experience

Kies voor een teambuilding die niet enkel fun en uitdagend is, maar die je ook letterlijk een boost geeft!

Deze experience geeft instant een energie boost en brengt je helemaal naar het hier en nu. Ervaar tijdens deze originele activiteiten onder professionele begeleiding een doelgerichtere samenwerking en meer werkplezier.

Een origineel alternatief voor een leuke teambuilding en een onvergetelijke dag!

Teambuilding activiteit

Trainer en Inspirator

Thomas Vyncke

Na meer dan 15 jaar studeren, jarenlange ervaring, een achtergrond in de gezondheids- en revalidatiewetenschappen, een Master in de Klinische Psycho-Neuro-Immunologie, Fasciale Manipulatie en Intermittent Living, heeft Thomas een diepgaande kennis vergaard van het menselijk functioneren.

unfolding

Yesterday I was clever, so I wanted to change the world. Today I am wise, so I am changing myself.

Rumi

Teambuilding activiteit

Leer hoe je het hoofd koel kan houden onder stress

Teamwork makes the dreamwork!

Daag tijdens deze actieve teambuilding jouw stresstolerantie uit. 

Een heat experience is ideaal voor mensen die vaak onder stress staan. Je leert en ervaart hoe je het hoofd koel kan houden onder stressvolle situaties. 

We werken tijdens deze activiteit met 2 teams om het competitief te maken. Met wie ga jij samenwerken en wie zit er in het winnende team?

Ontdek de kracht van ademhaling

Leer samen met jouw teamgenoten verschillende ademtechnieken die je kan inzetten voor meer rust, gezondheid , vitaliteit en performance!

Tijdens deze workshop leer je hoe je bewust kan ademen.

Stap uit je hoofd in je lichaam! Ontdek met je teamleden hoe je in een paar stappen van stress naar rust en veerkracht kan gaan, 

Ervaar hoe ademhaling er voor kan zorgen dat je meer energie krijgt en een sterk immuunsysteem ontwikkelt.

Ontdek samen de kracht van Ademen!

Teambuilding activiteit
Teambuilding activiteit

Intermittent Living activiteit voor een kerngezond leven

In een wereld waar gezondheidsuitdagingen en sluipende gevaren op de loer liggen, nodigen we je uit voor een unieke reis naar welzijn en vitaliteit. Laat je inspireren in de zoektocht naar een gezonder en veerkrachtiger leven. Deze teambuildingactiviteit belicht wetenschappelijk onderbouwde adviezen die je helpen om te gaan met de complexe gevaren van je levensstijl, 

of je nu specifieke gezondheidsproblemen hebt of bruist van vitaliteit. Intermittent Living biedt concrete inzichten en praktische methoden om je dagelijks leven te verrijken en je welzijn te bevorderen.

Laat je meeslepen door de kracht van ademhaling, de beschermende effecten van koude, de transformerende voordelen van intermittent fasting, de invloed van voedingsvariëteit op geluk, en ontdek wat dorst kan betekenen voor je zelfvertrouwen. Samen gaan we op reis naar een gebalanceerde levensstijl en streven we naar een collectieve staat van welzijn.

Dompel jezelf onder in deze ervaring, word geïnspireerd en ontdek hoe je als team kan gedijen door gezondheid en vitaliteit centraal te stellen in je dagelijks leven. 

Teambuilding activiteiten

A Journey to a Happy, Healthy Life.

Elk bedrijf en de noden van elk team zijn anders.

Contacteer ons om samen iets te organiseren vanaf een halve dag, een volledige dag of retraites van meerdere dagen. 

Ons uiteindelijke doel? Jou en je collega’s sterker maken door levensstijlinterventies aan te leren en toe te passen zodat ze bijleren en voelen wat het voor hen wilt zeggen.

We maken de comfortzone groter door activiteiten te doen die we nog niet eerder hebben gedaan. Hoe groter de comfortzone, hoe meer je kan groeien. Wanneer je iets doet wat je nog nooit hebt gedaan, train je niet alleen je intelligentie maar ook je creativiteit.

Op die manier ontdek je meer en ontwikkel je nieuwe vaardigheden. 

Stap dus uit die comfortzone en ontdek!

Aanvraag indienen

Teambuilding activiteit

Wil je graag leuke activiteiten combineren? Vraag ons er naar!

Hoe andere onze teambuilding activiteiten ervaarden:

Testimonials

unfolding podcast

The Unfolding Podcast

In deze podcast nemen we je mee in een oase van openhartige gesprekken, diepe verbindingen en authentieke verhalen.

We verkennen bewustzijn, geluk, gezondheid, spiritualiteit en het leven zelf.

Onze missie is eenvoudig maar krachtig: we inspireren en moedigen mensen aan om bewustzijn te vergroten, te groeien en te bloeien.

Vraag en antwoord over een teambuildingactiviteit

Wij werken met groepen vanaf 8 deelnemers tot 16 deelnemers. 

Wanneer de groep groter is, kunnen we op maat kijken naar de mogelijkheden.

Absoluut, wij leveren steeds maatwerk waardoor we ook een workshop in elkaar kunnen steken van bijvoorbeeld 2u tijdens jouw dag evenement. 

Het is helemaal oké om kleding aan te doen wanneer je het ijsbad trotseert. Zo kan je bv ook een lange/ losse  t-shirt met een short aandoen. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich op zijn gemak voelt.