spijkermatten

Spijkermat of Acupressuurmat

Spijkermat of acupunctuur mat

Pranamat ECO is een premium product doordrenkt met liefde en toewijding voor zowel de mens als de aarde. Het merk ademt ecologie – het zit in hun DNA, zoals al duidelijk wordt door hun naam.

Met duizenden drukpunten biedt één spijkermat een allesomvattende tool voor het verlichten van spierspanning, het verbeteren van de microcirculatie, het bevorderen van weefseloxygenatie en het stimuleren van een gezonde stofwisseling.

De term “spijkermat” wordt gebruikt vanwege de kleine plastic “spijkers” die op de mat zijn geplaatst en die de acupressuurpunten op het lichaam stimuleren.

spijkermatten

Wat te verwachten van een acupressuur mat?

Cacaoboon

Hi, wij zijn Thomas & Christina!

Wanneer je jouw Pranamat ECO via deze link besteld, krijgen wij een kleine bijdrage & krijg jij 10% korting met de code UNFOLDING, een win-win! Bedankt voor je ondersteuning ♥️

Spijkermat van Pranamat

10% korting op Pranamat met de 
couponcode: UNFOLDING

spijkermatten
spijkermatten
spijkermatten

Hoe kan je een spijkermat gebruiken?

  1. Begin rustig: Start met korte sessies van 3-5 minuten en verhoog geleidelijk de tijd naarmate je je comfortabeler voelt. Dit helpt je lichaam om aan de sensatie te wennen en maakt de ervaring geleidelijk aan prettiger.

  2. Wees consistent: Gebruik te spijkermat regelmatig om de voordelen te maximaliseren. Zelfs als het maar voor een paar minuten per dag is.

  3. Luister naar je lichaam: Let goed op hoe je lichaam reageert tijdens het gebruik. Als je enig ongemak of gevoeligheid voelt, pas dan de intensiteit of duur van je sessies aan. Het is belangrijk om je ervaring comfortabel en plezierig te maken voor jou.

spijkermatten
spijkermatten

Hoe voelt het om een spijkermat te gebruiken?

In de eerste 30 seconden voel je een tintelende sensatie en een warm gevoel dat zich door je hele lichaam verspreidt. Na ongeveer 1 minuut wordt de bloeddoorstroming geactiveerd. Na 2 minuten voel je een aangename warmte die dieper doordringt in je lichaam, terwijl de bloeddoorstroming blijft verbeteren. Na 3 minuten begint de bevordering van celregeneratie. Na 5 minuten blokkeren endorfines pijnsignalen. De spijkermat stimuleert na 10 minuten een diepe ontspanning, waardoor je kunt genieten van een staat van rust en welzijn.

Q&A