Somnox

Transformeer je nachtrust met deze innovatieve Slaaprobot

Kalmeer je mind, verrijk je slaap: ontdek Somnox 2

Ervaarde je het kalmerende gevoel en ritme van Somnox al?

De recente lancering van Somnox 2.0 brengt een frisse wind in de wereld van adem- en slaaprobots.

Maar wat maakt dit innovatieve apparaat de moeite waard en hoe is het om te ademen en slapen met een robot? Hier duiken we dieper in op dit onderwerp.

Wat te verwachten van deze slaaprobot?

Cacaoboon

Hi, wij zijn Thomas & Christina!

Wanneer je jouw Somnox 2 via deze link besteld, krijgen wij een kleine bijdrage & krijg jij een geweldig product, een win-win! Bedankt voor je ondersteuning ♥️

Langzaam ademen voor een betere nachtrust

Als ademwerk facilitator heb ik de eer gehad om de Somnox adem- en slaaprobot te ervaren, een innovatief hulpmiddel dat vijf jaar geleden werd geïntroduceerd als een antwoord op slaapuitdagingen. Deze ademende robot, die menselijke ademhaling simuleert, begeleidt je naar rust en ontspanning, zowel fysiek als mentaal. In mijn werk begrijp ik de diepgaande invloed van ademhaling op ons welzijn, en Somnox biedt een unieke manier om deze kracht te benutten voor een betere nachtrust.

Het belang van slaap kan niet genoeg benadrukt worden; het vormt de kern van onze gezondheid en productiviteit. Somnox begrijpt dit en richt zich op de essentie van slaap: rustgevende ademhaling. Door je adem te vertragen, kalmeer je je gedachten, ontspan je je lichaam en val je gemakkelijker in slaap. Maar zoals bij veel dingen in het leven, is het eenvoudig in theorie, maar voor veel mensen ook wel uitdagend in de praktijk.

Deze fysieke slaapcoach maakt deze uitdaging is “easy to work with” en maakt dit gegeven toegankelijk. 

Julian Jagtenberg, oprichter van Somnox

Benieuwd naar het inspirerende verhaal achter Somnox? Ontdek het ondernemersverhaal van Julian Jagtenberg’s hier

Somnox Julian

De revolutionaire Somnox slaaprobot

De oplossing bij slecht slapen

Wanneer je slecht slaapt, voel je je overdag vaak moe, slaperig of prikkelbaar. Je levenskwaliteit gaat achteruit en dat wil je graag voorkomen. De Somnox coach, een ware revolutie op het gebied van slaapassistentie. Laat me je vertellen, ik was aanvankelijk sceptisch over het idee van een ‘slaaprobot’. De Somnox heeft deze perceptie volledig veranderd.

Wij kennen de wonderbaarlijke effecten van een kalme ademhaling en gaan hier zelf dagelijks mee aan de slag. Maar wat me het meest verraste, was het gevoel van geborgenheid dat de Somnox coach creëerde. Het voelde alsof ik een kalmerende arm om me heen had die me zachtjes wiegde naar dromenland. De slaapcoach gaf me het gevoel van een natuurlijke synchronisatie, alsof de robot mijn lichaam begreep en meeging in mijn ritme.

Kortom, als je worstelt met slaapproblemen, stress of gewoon op zoek bent naar een betere nachtrust, geef Somnox dan voor je gaat slapen een kans. Als je toch niet tevreden zou zijn met het resultaat, dan krijg je jouw volledige aankoopbedrag terug (op voorwaarde dat het product wordt teruggeven in verkoopbare staat natuurlijk).

Ervaar & Slaap lekker! 

Hoe werkt Somnox 2?

Met een uitbreidbaar buikje, simuleert het apparaat het ritme van een echte ademhaling. Deze subtiele bewegingen laten je de ademhaling fysiek ervaren, waardoor je automatisch je eigen ademhalingssnelheid aanpast aan die van de robot.

Door je ademhaling te vertragen, wordt zowel je lichaam als geest makkelijker ontspannen. Dit is een fundamentele waarheid: een rustige ademhaling leidt tot een rustig gevoel. Wanneer je jouw focus naar de adem brengt, leid je jouw gedachten af van stress, zorgen en gepieker die vaak ’s nachts de slaap verstoren.

Stress en onrust zijn vaak de boosdoeners bij slapeloosheid. Via een rustige ademhaling ontspan je snel en effectief. Wanneer onrustige gedachten of stress sterk aanwezig zijn, verliezen mensen vaak onbewust controle over hun ademhaling. Dit resulteert in een snelle, oppervlakkige ademhaling, wat een negatieve impact heeft op zowel het stressniveau als de slaapkwaliteit. 

De Somnox robot is vergelijkbaar met een knuffeldier, waardoor het een gevoel van veiligheid en geborgenheid biedt. Dit troostende gevoel draagt bij aan een gemoedstoestand van rust en geruststelling.

Het apparaat heeft de optie om rustgevende geluiden af te spelen, zoals kalmerende muziek, natuurgeluiden of zachte ruis. Wetenschappelijk bewezen hebben deze geluiden een positieve invloed op gevoelens van veiligheid, geborgenheid en ontspanning.

Tot slot heeft Somnox een wasbare hoes die je kan wassen op 30°c &  volledig ademend is.

Voor wie Is Somnox geschikt?

Met slaaptekort als een wijdverspreid probleem, is Somnox een mogelijke oplossing voor velen. Maar wie kan het meest profiteren van deze innovatieve slaaprobot?

Somnox is ideaal voor mensen die kampen met slaapproblemen, zoals moeite met inslapen, vaak wakker worden gedurende de nacht, of niet uitgerust wakker  worden.

Het biedt ook een rustgevende oplossing voor personen die last hebben van stress en angst .

Kortom, of je nu worstelt met slaapproblemen of gewoon je slaaproutine wilt verbeteren, gebruik Somnox als een natuurlijke en effectieve manier om je slaap te optimaliseren en je welzijn te bevorderen.

goede slaap

Nieuwste kenmerken van Somnox 2.0

De nieuwste versie van Somnox, Somnox 2.0, heeft een aantal opmerkelijke verbeteringen gekregen. Allereerst is het ontwerp van de slaaprobot verbeterd, waardoor het niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook comfortabeler aanvoelt tijdens het gebruik.

Slimme sensoren

Aan de binnenkant van Somnox vind je slimme sensoren. Wanneer je de slaaprobot tegen je bovenlichaam houdt, meten deze sensoren jouw ademhaling automatisch. Ze passen zich aan aan jouw ademhaling en vertragen die vervolgens op een natuurlijke manier. Zo ontspan je op een fijne manier die bij jou past!

Rustgevende muziek

Je kan met je Somnox luisteren naar rustgevend geluid en muziek. De combinatie van kalmerend geluid en een rustgevend ademritme zorgt ervoor dat je ontspannen in slaap valt. Met één druk op de knop heb je alles om jouw rust te vinden. Het voelt net alsof je een vriendje of knuffel vasthoudt, die ademt en rustige geluiden afspeelt.

Ervaar Somnox Zelf!

De aanschafprijs van de Somnox adem- en slaaprobot bedraagt €549. Dat lijkt misschien een behoorlijk bedrag, maar het is zeker elke euro waard.

Wanneer je gaat vergelijken met de uitgaven die naar kleding, abonnementen, restaurants en andere zaken gaan, is een goede nachtrust van onschatbare waarde.

Als je het op die manier bekijkt, is het een kleine investering in je gezondheid. Bovendien, het werkt. En als het toch niet aan je verwachtingen voldoet, biedt Somnox een ’try & buy’-optie aan voor slechts €30 per maand, vergelijkbaar met een lease-model. Voor meer informatie kun je terecht op Somnox.com.

Veelgestelde vragen over de Somnox slaaprobot

Je ademhaling past zich van nature aan wanneer je in contact komt met een ander ademhalingsritme. Somnox bootst deze ritmes na, waardoor het je ademhaling kan vertragen. Hierdoor raak je ontspannen, wat het in slaap vallen vergemakkelijkt. Bovendien fungeert Somnox als een externe focuspunt, waardoor piekeren en stress verminderen. Het afspelen van rustgevende geluiden via Somnox biedt een extra optie om je nachtrust verder te verbeteren.

Voor meer informatie kun je ons onderzoek lezen in ons whitepaper via deze link: 

Toch niet tevreden met de resultaten? Dan krijg je het volledige aankoopbedrag terug, op voorwaarde dat het product wordt geretourneerd in een verkoopbare staat. Alleen de kosten van het retourpakket zijn voor eigen rekening. Lees de volledige uitleg van ons retourbeleid via de volgende link: https://somnox.com/nl/return-policy/.
Dat hangt heel erg af van de technologie waar je het over hebt. Deskundigen op het gebied van slaap raden inderdaad af om mobiele telefoons, laptops, televisies en andere schermapparatuur mee te nemen naar bed. Uit meerdere onderzoeken is namelijk gebleken dat het blauwe licht van deze gadgets een negatieve invloed heeft op onze biologische klok. Blauw licht activeert de hersenen, terwijl we die juist willen laten ontspannen om in slaap te kunnen vallen. Bovendien zijn de berichten en pushmeldingen die binnenkomen op bijvoorbeeld een telefoon erg afleidend. Zie nog maar eens de slaap te vatten wanneer je telefoon de hele tijd ligt te trillen op het nachtkastje. Somnox heeft ‘s nachts geen pushmeldingen, schermen of blauwe lichten die de hersenen activeren. We gebruiken wetenschappelijk ontwikkelde technologie, die lichaam en geest helpen te relaxen. Daarom kun je Somnox zonder problemen mee naar bed nemen.

Uitgebreid wetenschappelijk onderzoek, gebruikerstesten en feedback van deskundigen op het gebied van slaapstoornissen vormen de basis van Somnox. Gebruikers rapporteerden dat de kwaliteit van hun slaap verhoogd was en dat er minder tijd nodig was om in slaap te vallen.

Je kunt meer over deze tests en ons onderzoek lezen via de volgende link: https://somnox.com/wp-content/uploads/2019/06/20190517_Somnox_Whitepaper.pdf.

Lees hier lovende getuigenissen➭