Persoonlijke ontwikkeling training

Unfolding your potential

Adem je weg naar succes: ontketen je potentieel met Ecstatic Breathwork

+ 0

Mensen hielpen we met hun persoonlijke groei en transformatie

0 /5

Gemiddelde tevredenheidsscore

0 %

Persoonlijke ontwikkeling, transformatie en innerlijke ontwikkeling

Op een menselijke manier de mooiste resultaten behalen.

Ben je op zoek naar tools en kennis om jezelf te verbeteren en persoonlijk te groeien naar een hoger niveau? 
Loop je wel eens vast op stressvolle momenten?
Draag je mentale gezondheid en welzijn hoog in het vaandel?

Dan is deze 5-delige training iets voor jou!  Elke module is opgedeeld in 2 delen. We starten met de teachings en nadien gebruiken we Ecstatic Breathwork om de nieuwe kennis te integreren en mogelijke groei-uitdagingen of ontwikkelingskansen te transformeren

Een unieke kans om nieuwe competenties en vaardigheden aan te leren of te verdiepen om zo je persoonlijk en professioneel leven te verrijken.

Neem deel en ontwikkel jezelf tot de beste versie van jezelf!

Persoonlijke ontwikkeling

Wat dit traject met jou doet:

Ecstatic Breathwork
Rayco Espantoso
CEO Las Manas

“Ecstatic Breathwork ontlaadt mentaal en fysiek en geeft zoveel energie”

Mijn eerste ervaring was letterlijk en figuurlijk adembenemend. Ik had helemaal niet verwacht dat het effect op mijn lichaam, zowel mentaal, fysiek als emotioneel zo groot zou zijn. Mentaal kreeg ik een verlichting en emotioneel stelde ik me kwetsbaar op. Het was voor mij belangrijk dat dit in een veilige omgeving gebeurde. De ervaring was fantastisch, uniek! Dat je zo’n kick kan krijgen door enkel te ademen, is voor mij een hele openbaring. Het heeft me enorm verlicht. Ik voel dat er spanning van mijn schouders gevallen is. Lichamelijk geeft het een AMAZING gevoel. Je voelt werkelijk de energie, alsof alles om je heen aan het trillen is, een gevoel waar je niet snel mee in aanraking komt. Het échte gevoel is heel moeilijk om te zetten is in woorden, je moet het zelf ervaren om te weten wat het is. Ik raad iedereen aan om de ervaring in te duiken. “

Modules

Ecstatic breathwork als centraal thema voor persoonlijke transformatie

Ecstatic breathwork is een krachtige en transformerende ademhalingsoefening die je meeneemt op een diepe innerlijke reis. Het is een ademhalings-methode die je helpt om op een fysiek niveau dieper in jezelf te graven, blokkades en spanningen los te laten, vastgelopen emoties in beweging te brengen en je bewustzijn te vergroten.

In elke module passen we ecstatic breathwork toe, het is als het ware de rode draad in dit traject om het persoonlijke werk écht te integreren. Durf jezelf uit te dagen en groei op een manier die je nooit voor mogelijk had gehouden. Je staat ongetwijfeld versteld van de onvoorstelbare resultaten die dit met zich meebrengt!

 

Module 1: de nervus vagus & polyvagaal theorie

Tijdens de eerste module gaan we dieper in op de Nervus Vagus en Polyvagal theorie. We duiken in de functie van de nervus vagus is & leren waarom het belangrijk is om deze zenuw te stimuleren. We leren de kenmerken van de 3 staten: ventraal, (para)sympatisch en dorsaal. Door deze kennis op te doen, begrijp je beter hoe je lichaam en geest reageren op stress en hoe je hier zelf mee aan de slag gaat.

Module 2: de kracht van emoties

“What doesn’t heal, repeats.” Leer meer over emoties en de impact ervan in jouw dagelijks leven. Alle emoties hebben een evolutionaire oorsprong en dienen ons. Wanneer een emotie vastloopt of doorslaat krijgen we daar last van. Ontgrendel je emoties en leer ze te leven.

Module 3: Ademhaling als gaspedaal

Nadat je kennis hebt opgedaan van het zenuwstelsel, de nervus vagus en emoties is het tijd om bewust controle te nemen over je status van zijn door middel van de ademhaling. Leer hoe ecstatic breathwork en andere ademhalingstechnieken werken en ervaar hoe je jezelf kan sturen door de snelheid, diepte en locatie van je ademhaling aan te passen.

Module 4: Zelfreflectie en schaduwwerk

Zelfreflectie is een krachtig hulpmiddel voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Het creëert bewustzijn van onze eigen gedachten, emoties en gedragingen. Het helpt ons te onderzoeken hoe deze ons in het dagelijks leven beïnvloeden. Begrijp jouw eigen innerlijke wereld beter en maak bewuste keuzes om je leven in de gewenste richting te sturen. Een uitdagend, maar noodzakelijk proces dat je helpt om te groeien en te evolueren als individu. Je maakt kennis met je schaduwkanten, leert je valkuilen herkennen en zo kan je deze transformeren tot een kracht.

Module 5: grenzen afbakenen

Grenzen vereisen veerkracht, hoe andere op je grenzen reageren, is niet binnen jouw eigen controle. Grenzen gaan niet over de ander, maar over jou. Krijg lessen en tools om hier zelf mee aan de slag te gaan.

Hoe hebben anderen ons ervaren?

Lees hier lovende getuigenissen➭

Voor wie

Je wilt het leven zelf terug in handen nemen

Je weet dat groei onlosmakelijk verbonden is met succes

Je voelt dat er meer uit het leven te halen is & streeft naar zelfverbetering

Is het antwoord JA? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Door deel te nemen bevorder je niet alleen je persoonlijke groei en ontwikkeling, maar maak je ook verbinding met andere mensen die dezelfde interesses hebben. Het is een bijzondere en krachtige ervaring in een veilige en ondersteunende omgeving.

Persoonlijke ontwikkeling training

Praktisch

We zien elkaar op 5 verschillende momenten voor ± 2u zodat we het werk van de sessie ervoor samen kunnen verderzetten. 
Opdeling van een sessie:

  1.  ±60min krijg je teachings rond het topic van de sessie zoals hierboven beschreven.
  2. ± 60 min. neem je deel aan een ecstatic breathwork sessie om de transformatie en manifestatie tot stand te brengen

Training 1: 19u30 – 21u30 – VOLZET

  • 19 april, 3 mei, 17 mei,  31 mei,  7 juni

Training 2: 19u30 – 21u30

  • 26 april, 10 mei, 24 mei,  14 juni,  21 juni

Training 3: 19u30 – 21u30

  • 4 oktober, 18 oktober, 8 november, 22 november,  (laatste datum samen te bepalen met de groep)

Tijdens dit traject gaan we dieper in op de kracht van emoties, schaduwwerk, zelfreflectie en grenzen. Elke sessie gebruiken we begeleide meditatie en ecstatic breathwork om je intentie te verdiepen en manifesteren. Het is een unieke kans om te leren over jezelf en in contact te komen met je innerlijke kracht.

We werken met een groep van maximum 12 deelnemers. 

In onze kinesistenpraktijk te Groenendaallaan 103 in Merksem

400€ exclusief btw = 484€ inclusief btw.

Je kan je makkelijk parkeren op de publieke parking van Colruyt over ons gebouw.

Schrijf je nu in

Ontdek hoe Ecstatic Breathwork jou kan helpen om beter te presteren als ondernemer en je persoonlijke ontwikkeling te stimuleren.