Over Thomas Vyncke

Na meer dan 15 jaar van academische studies en praktijkervaring, met een Master in de gezondheids- en revalidatiewetenschappen & Klinische Psycho-Neuro-Immunologie heeft Thomas zich gespecialiseerd in verschillende domeinen, waaronder, Fasciale Manipulatie en Intermittent Living. Deze expertises hebben hem een diepgaand begrip gegeven van het menselijk functioneren.

Thomas Vyncke

Een authentieke leider stimuleert de groei van iedereen waarmee hij/zij in contact komt.

Christina Gysen

Progress is impossible without change, and those who cannot change their minds cannot change anything.

Over Christina Gysen

Met meer dan 10 jaar ervaring in Management en Marketing, ondersteund door een Master in Neuro-linguïstisch programmeren (NLP) en een Bachelor in Executive Management, is Christina nu gespecialiseerd in het doorbreken van beperkende patronen. Ze brengt mensen in connectie met zichzelf om deze patronen te transformeren naar krachtige levenslessen, waardoor ze bewustzijn ontwikkelen en opnieuw verantwoordelijkheid en regie nemen over hun leven.

Empowering Growth
Het verhaal van Christina & Thomas met Unfolding

Unfolding begon als een gezamenlijk avontuur van het PowerKoppel Christina en Thomas, die besloten hun kennis en vaardigheden te bundelen.

Op een dag, na een opleiding in Intermittent Living, kwam Thomas thuis met een idee: workshops opzetten. Wat beschikbaar was op de markt had een hoge drempel & hoge kost en hij wilde op een toegankelijke manier kennis delen, niet alleen mentaal maar vooral via fysieke integratie. “Wat je weet, vergeet je. Een gevoel blijft je eeuwig bij,” zei hij.

Christina reageerde meteen: “Goed, wanneer beginnen we?” Met haar achtergrond als marketeer had ze alle vaardigheden om het project te lanceren. Ze heeft altijd een enorme daadkracht in zich gehad met een no-nonsense attitude. Een maand later gaven ze samen hun eerste Koude Workshop.

Christina nam communicatie en organisatie op zich, terwijl Thomas zich richtte op de inhoud en kennisoverdracht, waarbij hij op een tastbare en toepasbare manier wetenschappelijke kennis omzette. De feedback van de deelnemers was fantastisch. Het was het begin van een nieuw hoofdstuk voor hen beiden en de reden dat Unfolding vandaag is uitgegroeid tot wat het is.

Zowel Christina als Thomas geloven doorleven persoonlijke groei en ontwikkeling. Het heeft hun eigen leven enorm veranderd, en met veel passie en vuur delen ze de inzichten en kennis die ze hebben opgedaan met de wereld.

Over unfolding

kernwaarden

De Fundamenten van Unfolding

We smolten onze vier fundamentele pijlers samen tot een dynamische kracht die niet alleen de toekomst vormgeeft, maar deze durft te herschrijven. We zijn niet slechts getuigen van verandering; we zijn de drijvende kracht erachter. Unfolding is geen reis, het is een pad van transformatie naar een betere toekomst, een evolutie die niet stopt.

Sharing

Onze zorgende kern is om kennis onbegrensd te delen & anderen te empoweren om hun leven te smeden. Samen onbereikbare hoogten bereiken; geven en ontvangen
Direction Arrows
Value 1

Embodiment

Lichaam en geest zijn als yin en yang; niet één zonder de ander. Om je volledige potentieel te ontplooien, heb je een sterk lichaam én een sterke geest nodig.
Direction Arrows
Value 2

Love & connection

Het kennen, liefhebben en zorgen voor jezelf is de vruchtbare bodem voor diepe verbindingen. In liefde en zorg voor anderen, ontstaat eenheid en vertrouwen.
Direction Arrows
Value 3

Inspiration & Transformation

Persoonlijke groei door leven wij. In een veilige, uitdagende omgeving belichamen wij verandering en inspireren we anderen om scheppers van hun leven te worden.
Value 4
Over unfolding

Therapeut, trainer & keynote speaker

Onze missie

Wij omarmen de reis van zelfontdekking. De zoektocht naar onszelf leidt ons naar waar we nu zijn.

Onze missie is om bewustzijn op alle niveaus te vergroten, terwijl we zelf ook blijven groeien. Het is een levenslange reis, gestart vanuit een diepgeworteld verlangen naar manifestatie. Verlangen is de kracht die ons van het onzichtbare naar het zichtbare drijft, van het spirituele naar het materiële. We omarmen dit proces van groei en transformatie vol enthousiasme en toewijding.

"The greatest medicine of all is teaching people how not to need it"

What others say:

Testimonials