Our mission is to bring well-being

Wij zijn Christina en Thomas. Samen zijn we als ondernemend koppel gestart aan onze levensmissie.

Over Unfolding

Christina Gysen

Marketing, Business Development & Consciousness Engineer

Over Unfolding

Thomas Vyncke

Kinesist, Fasciatherapeut,Klinische psycho-neuro-immunoloog & Intermittent living expert

"The greatest medicine of all is teaching people how not to need it"

Onze kernwaarden

De drijvende kracht achter UNFOLDING:

1. Sharing

Delen is zorgen. Kennis is universeel. Omdat we om anderen geven, delen we zonder grenzen zodat anderen kunnen oppakken en gebruiken wat nuttig is voor hen om te leven en hun eigen levens te creëren. Samen kunnen we het onbereikbare bereiken. We geloven sterk dat hoe meer je geeft, hoe meer je ontvangt

2. Embodiment

Het lichaam liegt nooit en onthoudt altijd. Het is de manifestatie van de realiteit en helpt ons onze dromen tot leven te brengen. Lichaam en geest zijn als yin en yang; niet één zonder de ander. Om je volledige potentieel te ontplooien, heb je een sterk lichaam en een sterke geest nodig. Het beoefenen van wat je predikt is voor ons niet onderhandelbaar

3. Love & Connection

Wij geven om onze klanten, partners en teamleden net zoveel als om onszelf en onze f(r)amilie. Het kennen, liefhebben en zorgen voor jezelf is de vruchtbare bodem voor diepe verbindingen. Alles is liefde; ik ben jij, wij zijn één

4. Inspiration & Transformation

Wij geloven dat persoonlijke groei het belangrijkste proces in het leven is. We creëren een veilige en uitdagende omgeving waar verandering en transformatie van harte welkom zijn. We leven zelf wat we doen en zeggen om mensen te inspireren om zelf leiders en scheppers van hun eigen leven te worden.

over unfolding

Over Unfolding

Unfolding brengt kennis op een boeiende en wetenschappelijk onderbouwde manier over. Onze trajecten, workshops en keynotes inspireren mensen om te kiezen voor een gezonde, actieve en bewuste levensstijl. Door het integreren van bekende evolutionaire prikkels in onze workshops, bieden we bescherming tegen de schadelijke effecten van het moderne leven.

Ontdek hoe onze unieke aanpak en persoonlijke begeleiding kennis verrijkt, praktische handvaten biedt en helpt om een gezonder en bewuster leven te leiden.

Onze missie

Een zoektocht van onszelf naar onszelf. Het avontuur van zelfontwikkeling en het streven naar de benutting van het maximale potentieel, brengt ons naar waar we nu zijn.

Het is onze missie om bewustzijn op zoveel mogelijk vlakken te vergroten en er ook zelf in te blijven groeien.

Deze levensmissie is gestart vanuit een verlangen.  Verlangen is potentieel dat op zoek is naar manifestatie. Het is een inherente eigenschap van het bewustzijn. Het beweegt zich van het niet gemanifesteerde naar het gemanifesteerde, van het onzichtbare naar het zichtbare, van het spirituele naar het materiële.

over unfolding
Thomas Vyncke

Thomas Vyncke

In 2018 richtte ik samen met twee partners mijn eigen praktijk op – De Kinesisten.

Als inspirator, holistisch therapeut en coach begeleid ik mensen en bedrijven op het gebied van innerlijke rust en fysieke genezing.

Van nature heb ik een enorme levenslust. Mijn energie stroomt volop wanneer ik een verbinding voel met wat ik doe. Het vinden van mijn passie heeft geleid tot toewijding en meesterschap. 

Mijn motivatie en innerlijke drive zijn voortgekomen uit mijn eigen zoektocht naar optimale gezondheid. Toen ik op 21-jarige leeftijd te horen kreeg dat ik de ziekte van Crohn zou ontwikkelen en een leven vol chronische ziekte, medicatie en operaties tegemoet zou gaan, raakte dat me diep. Ik besloot dat dit NIET mijn toekomst zou zijn. 

UNFOLDING

Christina Gysen

Ik begeleid mensen en bedrijven als breathwork facilitator, project manager en marketeer. Ik koester een passie voor transformatie en persoonlijke groei. Het is mijn visie om anderen te inspireren om verandering te omarmen en te streven naar ultiem geluk. Van nature heb ik een sterke drive en vastberadenheid, wat goed van pas komt in de dynamische wereld van ondernemerschap.

Ik geniet er enorm van om een verbinding te maken met gelijkgezinden en hen te ondersteunen in hun proces naar verandering op verschillende niveaus.  Mijn eigen connectie met fysieke gezondheid en welzijn bracht mij dé switch in mijn eigen bedrijf zodat ik anderen kan helpen hun eigen gezondheid en welzijn te verbeteren.

Mijn carrière begon na het behalen van mijn diploma als Executive Manager. In 2015 begon ik te werken bij Jaguar Land Rover Metropool. 

Christina Gysen

Hoe hebben anderen ons al ervaren?

Lees hier enkele getuigenissen➭