Our mission is to bring well-being

Ontmoet het team

Wij zijn Christina en Thomas. Samen zijn we als ondernemend koppel gestart aan dit prachtige volgende avontuur. Als aanvulling op elkaar engageren we ons voor onze levensmissie. 

Over Unfolding

Christina Gysen

CEO | Marketing & Business Development

Over Unfolding

Thomas Vyncke

CEO | Intermittent living expert en klinische psycho-neuro-immunologie

over unfolding

Over Unfolding

Unfolding, een naam die boven kwam toen ik mijn eerste activiteit als zelfstandige opstartte. Een naam waarvan ik wist dat hij zich over de jaren heen zou “ontvouwen” omdat het te volgen pad nog niet super duidelijk was. Een naam die me tot de dag van vandaag de ruimte geeft om mezelf te blijven ontplooien en heruitvinden. 

Onze missie

Een zoektocht van onszelf naar onszelf. Het avontuur van zelfontwikkeling en het streven naar de benutting van het maximale potentieel, brengt ons naar waar we nu zijn.

Het is onze missie om bewustzijn op zoveel mogelijk vlakken te vergroten en er ook zelf in te blijven groeien.

Deze levensmissie is gestart vanuit een verlangen.  Verlangen is potentieel dat op zoek is naar manifestatie. Het is een inherente eigenschap van het bewustzijn. Het beweegt zich van het niet gemanifesteerde naar het gemanifesteerde, van het onzichtbare naar het zichtbare, van het spirituele naar het materiële.

over unfolding
Thomas Vyncke

Thomas Vyncke

gepassioneerd door gezondheid en het leven!

In 2018  richtte ik samen met 2 vennoten een eigen praktijk – De Kinesisten. 

Fysiotherapeut, fasciatherapeut van opleiding, intermittent living coach en klinische psycho-neuro-immunologie in opleiding. 

Ooit was ik zelf voortkabbelend met een “ça va” gevoel (regelmatig buikpijn, energie dips na een maaltijd, diarree, opgezwollen gevoel, slechte adem, lage rugpijn,…). Het leek even of dit allemaal klachten waren die nu eenmaal bij het leven hoorde. ONTERECHT. Gebeten door passie voor het lichaam ging ik op zoek naar de oorsprong van mijn eigen klachten. De lessen die ik hier leerde, neem ik mee mijn therapieën

Christina Gysen

gepassioneerd door het onbekende & de creatie van nieuwe zaken

In 2018 startte ik Unfolding op. Ik werkte op dat moment 6 jaar voor Jaguar Land Rover. Een bedrijf waar ik enorm veel kansen kreeg. Ik evolueerde er van student naar stagiaire naar verkoop naar admin naar marketing. Ik kreeg er de opportuniteit om me constant te ontplooien tot op het punt dat er niet veel meer te ontplooien was. 

Als “nieuwfreak” startte ik in bijberoep om mijn vleugels uit te spreiden en mezelf opnieuw te motiveren. Bijberoep werd al snel hoofdberoep en ook in mijn hoofdberoep kwam ik aan een plafond. 

Nieuwe dingen creëren, mezelf constant blijven heruitvinden, problemen oplossen, het zijn allemaal punten die aan de basis liggen van wie ik ben. 

In de zoektocht naar mezelf op mentaal, fysiek en spiritueel vlak opende er deuren, deuren die er voor zorgen dat ik dit werk wil verderzetten. Deuren die voor iedereen onder ons kunnen openen, als we ons maar bewust worden van het potentieel dat in ieder van ons schuilt. 

Christina Gysen