Unfolding health & potential

Making the invisible visible to reclaim authenticity

Ons lichaam communiceert dmv symptomen te laten voelen.

Neem opnieuw verantwoordelijkheid voor wie je bent, wat je doet en het leven dat je leidt.

Velen van ons geven dagelijks alle energie weg, wat leidt tot dysbalans op fysiek, mentaal, energetisch en/of emotioneel niveau. Ons lichaam communiceert dit vaak subtiel via onze intuïtie, door te laten voelen iemand niet te vertrouwen of een baan niet te accepteren. Als we deze signalen negeren, creëen we meer dysbalans en zal ons lichaam luidere symptomen produceren om onze aandacht te krijgen.

Hoe langer we deze signalen negeren, hoe meer je tegen weerstand ingaat, deste minder leef je het leven dat jou dient.

kpni therapeut

De Unfolding methode

Van gedachten tot je eigen unieke ervaring:

Jij bent de schepper van je eigen realiteit, zowel van de aangename als minder aangename aspecten. Je staat van zijn bepaalt de ervaring die je ervaart. Als deze overeenkomt met je verwachtingen, ben je tevreden. Zo niet, kunnen boosheid, teleurstelling of angst ontstaan.

De Unfolding methode onthult zich als de doos van Pandora. Wanneer je begint met het vergroten en ontwikkelen van je bewustzijn, zullen gebeurtenissen synchronisch plaatsvinden om je te helpen groeien.

Meer info over de Unfolding methode.

Door je bewust te worden van je blinde vlekken, zal de passie voor het leven en je dromen worden aangewakkerd. Je komt opnieuw in contact met je authentieke zelf en maakt keuze’s op basis van de toekomst die je tegemoed wil gaan ipv het verleden dat je lot bepaald.

Omarm jezelf als de schepper van je eigen realiteit en ontdek je ware potentieel in het unieke leven dat je leeft.

 

kpni reviews & ervaringen

Experience unfolding

Mogelijke vraagstukken waarin je jezelf herkent

Welke onderwerpen komen aan bod bij pni therapie?

1

Intermittent Living

2

Emoties

3

Ademhaling en slaap

4

Eetgewoontes en vasten

kPNI THERAPEUT
5

Neurologie en psychologie

6

Fysieke en mentale prestaties

7

Endocrinologie

8

Immunologie

Psycho-Neuro-Immunologie therapie

Wat kan ik voor jou betekenen?

Wanneer zijn we als mens gezond? Voor mij is dat wanneer het lichaam in staat is om flexibel op omgevingsveranderingen te reageren. Binnen de KPNI is gezondheid dan ook: de mentale, lichamelijke en sociale capaciteit om aan te passen aan de veranderende omstandigheden.

De erkende wetenschap is gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke inzichten omtrent voeding, immunologie, endocrinologie, neurologie en psychologie. 

Kpni therapeuten bekijken de mens in zijn geheel, en niet in hokjes. Er is bestudeerd hoe het lichaam als geheel functioneert en samenwerkt en hoe het kan dat iemand klachten krijgt of ziek wordt.  KPNI therapie is een oplossingsgerichte, integrale geneeskundige aanpak. Door verschillende inzichten te combineren, vallen de puzzelstukken rondom klachtenbeelden in elkaar en weten we wat er dient te gebeuren om het lichaam weer gezond en flexibel te krijgen. 

Als KPNI therapeut beschik ik over vaardigheden voor diagnose, behandelingsstrategie en interventies om het lichaam opnieuw te laten functioneren zoals het is bedoeld waardoor klachten verminderen of verdwijnen. En, niet onbelangrijk, hoe je die balans dan ook behoudt en verdere klachten voorkomt.

Onze Intermittent Living workshops zijn gebaseerd op de kPNI wetenschap

Intermittent Living is de wetenschappelijke referentie voor een krachtige geestelijke en fysieke gezondheid. Integreer bekende evolutionaire prikkels en bescherm je lichaam en brein tegen de schadelijke effecten van het moderne leven. Elke workshop start met Deep Learning zodat je de nodige kennis krijgt om het thuis verder te zetten. 

Onze workshops zijn  toegankelijk voor iedereen die WILT. Zowel voor de sportieveling die zijn grenzen wil verleggen, als voor de niet sportieveling die wat kilo’s wil of moet verliezen en wil afstappen van zijn ongezonde gewoontes.

Let's connect!