Koude workshop

Unfold your human capacity & unlock the potential of your mind, body & soul.

Hoe hebben anderen het ervaren?

Deelnemers aan het woord:

Video afspelen over Koude Workshop

We leven in een onhoudbaar tempo. “Druk’ is het nieuwe normaal. We worstelen om tot rust te komen, onze gedachten even op “stop” te zetten en voelen de behoefte aan een evenwichtig leven.

Geef jezelf over aan de nieuwheid, de ervaring en de ruimte voor groei in jezelf. Aan de andere kant wacht de wijsheid van uitbreiding, evolutie en verandering. 

Daag je uit om jezelf fysiek en mentaal te stretchen via koude training. Blootstelling aan koude dwingt het lichaam om de microscopische herstelsystemen op te starten waardoor de kans op ziekte afneemt en we jaren langer leven. 

ben jij iemand die:

Imagine a world where you have the power to boost your immune system, reduce stress and anxiety, and increase your focus and energy levels - all with one simple practice.

koude workshop

Inhoud

Leer tijdens de koude workshop hoe je de theorie omzet in de praktijk en er zelf mee aan de slag kan gaan. We beginnen met een brede basis aan theorie en gaan steeds een stapje verder.

We dompelen je in 5 uur tijd volledig onder in het koude concept. We brengen kennis & ervaring over zodat je niet alleen de theorie leert maar ook voelt wat het met jou doet.

Kennis brengt rust. Is er geen kennis? Dan is er vaak ook geen rust. 

Combineer prikkels die je fysiek en mentaal weerbaar maken:

Door deze verschillende stressprikkels te combineren, biedt de koude workshop een krachtige ervaring voor deelnemers die op zoek zijn naar groei en verbetering van hun fysieke en mentale welzijn.

 
 

Wat te verwachten?

Tijdens de koude workshop ga je in een inspirerende omgeving, ervaringsgericht leren!

Praktisch

koude workshop

Inschrijven

Experience vitality and mental clarity that you never knew existed.

Doelstellingen

We zetten koude in om opnieuw te verbinden met ons lichaam en het van meer energie te voorzien, om de hartpomp te verbeteren, de longfunctie te beïnvloeden en zo vrijwel direct meer energie te verkrijgen!

Blootstelling aan koude helpt om het immuunsysteem te versterken en ontstekingen te verminderen, waardoor het risico op ziekten wordt verminderd. Het helpt bij het verminderen van stress, angst en depressie, en het bevorderen van een betere slaapkwaliteit.

Kortom, koude heeft veel voordelen voor ons lichaam en onze geest en is een waardevol onderdeel van een gezonde levensstijl.

Koude therapie als behandeling voor medische problemen

Koude wordt al eeuwen aangeprezen als een soort wondermiddel. Voorstanders gebruiken het als een behandeling bij medische problemen, waaronder depressie, angst, slapeloosheid en gewrichtsontsteking. Het is voor vele een onderdeel van een gezonde levensstijl. We gebruiken koude om de algemene gezondheid, welzijn en levensduur te verbeteren,…

Resultaten

Meer weten over koude therapie en de effecten ervan op ons lichaam en geest?

Je kent de basis al en wilt enkel ijsbaden?

Versterk je mentale en fysieke gezondheid, verlaag stress, geef inzichten over jezelf, en zet je als mens helemaal terug in je potentiele kracht. Kom maandelijks een ijsbad nemen en boost zowel je immuunsysteem als de uitdagingen die voor je legen, welke deze ook mogen zijn!