KEYNOTE SPREKER

Motiveren & inspireren

Ik sprak reeds als Keynote spreker voor

Op zoek naar een inspirerende keynote spreker?

Als keynote spreker is het doel om kennis over te brengen & te motiveren

Thomas is een fenomeen in zijn vakgebied. Hij heeft lange studies achter de rug (en  blijft verder studeren),  en een dijk aan werkervaring. Wat hem extra uniek maakt is de wens om die deskundigheid met jou te delen.

Wat is een keynote spreker?

Een keynote spreker is de persoon die hét onderwerp van de dag belichaamt. Het is iemand die als doel heeft om het publiek te verbazen en dat doen op een manier die inspirerend en motiverend is voor de toehoorders

 

Keynote spreker

©️ Heylen Laura

Keynote over Intermittent Living

Laat je inspireren door de nieuwe wetenschap over levensstijl- en systeemgeneeskunde (a.k.a. intermittent living). een uniek concept gebaseerd op een meer dan 10 jarig baanbrekend wetenschappelijk onderzoek.

keynote spreker

Take the time to master your mind care for your body & nourish your soul

Inspireren, motiveren, activeren en boeien. Dat is mijn passie. Of dit nu is voor een bedrijf, sportclub of culturele organisatie, ik spreek graag voor iedereen die meer wil halen uit het leven. Als keynote speaker reik ik handvaten aan om dat te realiseren. Belevingsvol, entertainend. Maar altijd ‘to the point’.

Ik breng je graag dichter bij jouw ambities en doelen. Maar voor je volop voor je dromen of ambities gaat, moet je eerst je persoonlijke obstakels ontdekken én overwinnen.

keynote spreker

Keynote over wellbeing en transformatie

We bepalen samen het specifieke onderwerp binnen het hollistisch wellbeing model waarbij we de mensen inspireren en aan het denken zetten over hun fysieke levensstijl en gemoedstoestand. We spreken op een interactieve en luchtige manier over wetenschappelijke inzichten en hoe je deze kan inzetten voor persoonlijke transformatie.

Offerte aanvragen voor een Keynote?

Wil je graag meer informatie over de keynotes of een specifieke offerte aanvragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren door het formulier hiernaast in te vullen. 

Wij antwoorden binnen de 2 dagen, beloofd! 

Testimonials Keynotes en workshops