keynote spreker

Motiverend en inspirerend

Wij spraken reeds als keynote speaker voor

Op zoek naar een keynote spreker voor jouw event?

Als keynote spreker is het ons doel om jou te inspireren & motiveren

Inspireren door te horen, zien EN voelen. 

Thomas is zich zeer bewust van de manier waarop hij communiceert, de interactie aangaat en verbindt met mensen. Hij combineert kennis en storytelling om de gezondheidstopics tastbaar te maken voor het doelpubliek.

“Raise your words, not your voice. It is rain that grows flowers, not thunder."

~ Rumi

Signature Keynotes

Inspirerende keynote spreker

Thomas is een fenomeen in zijn vakgebied. Hij heeft lange studies achter de rug en een dijk aan ervaring. Wat hem als keynote spreker extra uniek maakt is de wens om die deskundigheid met jou te delen.

Als keynote spreker is het Thomas Vyncke zijn doel om het publiek met zijn presentatie te verbazen. Dat doet hij op een manier die inspirerend en motiverend is voor de toehoorders

 

Een presentatie die het ritme van het leven herdefinieert en je meeneemt op een pad naar een gezonder en vervulder leven.  Maak een inspirerende reis door het wetenschappelijk onderbouwde concept van Dr. Leo Pruimboom.

Tijdens deze presentatie maak je kennis met de revolutionaire benadering van de levensstijlgeneeskunde

In een wereld waarin we vaak worden overladen met chronische stress, tonen we aan dat acute stress hier een remedie voor kan zijn. We keren tijdens deze keynote terug naar de basis van ons bestaan.

Intermittent Living heeft een zeer positieve impact op mentale focus, energieniveaus, immuniteit, algemeen welzijn en zoveel meer.

Als keynote spreker is Thomas Vyncke de uitgelezen persoon die dit onderwerp volledig beheerst belichaamt. 

Maak je klaar voor een boeiende reis door de diepten van ons bewustzijn. In deze inspirerende presentatie verken je de lagen van het bewustzijn. Een intrigerend concept dat je perspectief op jezelf en de wereld verandert. Deze keynote gaat verder dan alleen woorden; je wordt actief betrokken en ontdekt waardevolle inzichten.

Daarnaast delen we technieken om toegang te krijgen tot het onbewuste. We voorzien je van praktische tools om je bewustzijn te vergroten en leren je hoe je effectief kunt omgaan met wat naar boven komt. Dit is een kans om jezelf te transformeren en je diepste innerlijke potentieel te bereiken.

Een presentatie die u meeneemt op een fascinerende reis door de diepten van het leven, waarbij we ontdekken hoe stress niet alleen een onontkoombaar aspect van ons bestaan is, maar ook de oorsprong van leven en gezondheid, zonder dat we ons bewust worden van de sluipende dreiging van burn-out. Een inspirerend en motiverend verhaal dat aanzet tot positieve transformatie.

Een visionaire keynote die het traditionele perspectief op stress uitdaagt en ons in staat stelt om het potentieel van stress als katalysator voor groei te omarmen. We herdefiniëren het concept van stress, om het te zien als een krachtige motor voor evolutie en veerkracht, zowel op individueel als op collectief niveau.

In de natuur zijn er ontelbare voorbeelden van hoe acute stress een cruciale rol speelt in de ontwikkeling en aanpassing van organismen. Het heeft geleid tot spectaculaire transformaties en prachtige diversiteit op onze planeet. Maar hoe zit het met ons? Hoe kunnen we stress op een constructieve manier benaderen en het in ons voordeel laten werken?

Als spreker ontrafelt hij tijdens deze keynote de wetenschap en de filosofie. Hij voorziet je van concrete strategieën om stress te omarmen en te gebruiken als een hefboom voor persoonlijke groei en welzijn. 

Leer hoe je jouw veerkracht vergroot en een gezonde balans vindt tussen uitdaging en herstel.

Als inspirerende spreker is Thomas Vyncke de uitgelezen persoon die dit onderwerp volledig beheerst belichaamt. 

 

 

Van de eerste ademhaling bij de geboorte tot de laatste zucht, de adem is altijd en overal aanwezig. Tenzij we klachten ervaren, schenken we er geen aandacht aan. De afwezigheid van ziekte staat NIET gelijk aan gezondheid.

Als spreker laat hij je tijdens deze keynote kennis maken met de kracht van je eigen ademhaling, verruim je bewustzijn door zelf terug de controle te nemen en je status van ‘zijn’ te sturen.

Via de adem krijg je controle over je energieniveau, zenuwstelsel en zoveel meer.

Voor ondernemers en mensen in het algemen is ademhaling dé tool voor:

  • Stressmanagement
  • Focus en concentratie
  • Emotioneel welzijn
  • Verbinding met intuïtie en creativiteit
  • Verbinding en authenticiteit
  • Persoonlijke groei
  • Zelfbewustzijn

 

Als keynote spreker is Thomas Vyncke de uitgelezen persoon die dit onderwerp volledig beheerst belichaamt. 

klanten aan het woord ➭

Wij gaan niet voor minder dan “heel tevreden”

Keynote spreker

©️ Heylen Laura

Keynote speaker over Intermittent Living

Sta open voor de grensverleggende inzichten van de nieuwe wetenschap van dr. Leo Pruimboom. Intermittent living. Een diepe duik in de revolutionaire wereld. Intermittent Living, is niet zomaar een levensstijl; het is een wetenschappelijk onderbouwd concept dat de fundamenten van gezondheid en welzijn herschrijft.

Met diepgaande expertise op het gebied van levensstijl- en systeemgeneeskunde, biedt onze spreker een verhelderend perspectief op hoe je jouw gezondheid en levenskwaliteit drastisch kunt verbeteren. Leer hoe Intermittent Living de natuurlijke ritmes van je lichaam benut om optimale gezondheid te bevorderen en welvaart te vergroten.

Deze keynote neemt je mee op een ontdekkingsreis, waarin je de nieuwste wetenschappelijke inzichten verkent en praktische tools krijgt om je leven te transformeren. Of je nu een gezonder, energieker leven nastreeft of geïnteresseerd bent in de toekomst van gezondheid. Dit concept biedt onmisbare kennis en inspiratie.

keynote speakers

Take the time to master your mind care for your body & nourish your soul

Inspireren, motiveren, activeren en boeien. Dat is de passie van onze spreker. Of dit nu is voor een bedrijf, sportclub of culturele organisatie, Hij spreekt graag voor iedereen die meer wil halen uit het leven. Als keynote spreker reikt hij handvaten aan om dat te realiseren. Belevingsvol, entertainend. Maar altijd ‘to the point’.

Hij brengt je graag dichter bij jouw ambities en doelen. Maar voor je volop voor je dromen of ambities gaat, moet je eerst je persoonlijke obstakels ontdekken én overwinnen.

unfolding

©️ Heylen Laura

Thomas Vynke, keynote spreker

Als inspirator, motivator en holistisch therapeut begeleid hij mensen en bedrijven op het gebied van innerlijke rust en fysieke genezing.

Van nature heeft hij een enorme levenslust. Zijn energie stroomt volop wanneer hij een verbinding voelt met wat hij doet. Het vinden van zijn passie heeft geleid tot toewijding en meesterschap.

Zijn motivatie en innerlijke drive zijn voortgekomen uit zijn eigen zoektocht naar optimale gezondheid. Toen hij op 21-jarige leeftijd te horen kreeg dat hij de ziekte van Crohn zou ontwikkelen en een leven vol chronische ziekte, medicatie en operaties tegemoet zou gaan, raakte hem dat diep. 

Hij besloot dat dit NIET zijn toekomst zou zijn.

Get in touch

Offerte aanvragen voor een keynote speaker?

Contacteer ons voor meer informatie of om een afspraak te maken en te kijken of wij de beste match zijn als spreker voor jouw event.

keynote spreker

Inspirerende sprekers

Maak jouw event onvergetelijk met keynote speakers die het vermogen hebben om een diepe en blijvende indruk achter te laten op het publiek. Met een onweerstaanbare mix van charisma, passie en expertise, motiveren we de gasten om hun grenzen te verleggen en hun volledige potentieel te benutten.

Breng een krachtige boodschap over die nog lang na het event zal resoneren. Til jouw event naar een hoger niveau en inspireer.