keynote speaker

Motiverende en inspirerende spreker

Wij spraken reeds als keynote speaker voor

Op zoek naar een inspirerende keynote speaker voor jouw event?

Als keynote speaker is het doel om te inspireren & motiveren

Inspireren door te horen, zien EN voelen. 

Thomas is zich zeer bewust van de manier waarop hij communiceert, de interactie aangaat en verbindt met mensen. Hij combineert kennis en storytelling om de verschillende gezondheidstopics tastbaar te maken voor het doelpubliek.

“Raise your words, not your voice. It is rain that grows flowers, not thunder."

~ Rumi

Signature Keynotes

Inspirerende keynote speaker

Thomas is een fenomeen in zijn vakgebied. Hij heeft lange studies achter de rug en een dijk aan ervaring. Wat hem als keynote spreker extra uniek maakt is de wens om die deskundigheid met jou te delen.

Als keynote speaker is het Thomas Vyncke zijn doel om het publiek te verbazen. Dat doet hij op een manier die inspirerend en motiverend is voor de toehoorders

 

Een keynote die het ritme van het leven herdefinieert en je meeneemt op een pad naar een gezonder en vervulder leven.  Maak een inspirerende reis door het wetenschappelijk onderbouwde concept van Dr. Leo Pruimboom.

Tijdens deze keynote maak je kennis met de revolutionaire benadering van de levensstijlgeneeskunde

In een wereld waarin we vaak worden overladen met chronische stress, tonen we aan dat acute stress hier een remedie voor kan zijn. We keren terug naar de basis van ons bestaan.

Intermittent Living heeft een zeer positieve impact op mentale focus, energieniveaus, immuniteit, algemeen welzijn en zoveel meer.

Als keynote spreker is Thomas Vyncke de uitgelezen persoon die dit onderwerp volledig beheerst belichaamt. 

Van de eerste ademhaling bij de geboorte tot de laatste zucht, de adem is altijd en overal aanwezig. Tenzij we klachten ervaren, schenken we er geen aandacht aan. De afwezigheid van ziekte staat NIET gelijk aan gezondheid.

Maak kennis met de kracht van je eigen ademhaling, verruim je bewustzijn door zelf terug de controle te nemen en je status van ‘zijn’ te sturen.

Via de adem krijg je controle over je energieniveau, zenuwstelsel en zoveel meer.

Voor ondernemers en mensen in het algemen is ademhaling dé tool voor:

  • Stressmanagement
  • Focus en concentratie
  • Emotioneel welzijn
  • Verbinding met intuïtie en creativiteit
  • Verbinding en authenticiteit
  • Persoonlijke groei
  • Zelfbewustzijn

 

Als keynote spreker is Thomas Vyncke de uitgelezen persoon die dit onderwerp volledig beheerst belichaamt. 

Een keynote die u meeneemt op een fascinerende reis door de diepten van het leven, waarbij we ontdekken hoe stress niet alleen een onontkoombaar aspect van ons bestaan is, maar ook de oorsprong van leven en gezondheid. Een inspirerend en motiverend verhaal dat aanzet tot positieve transformatie.

Een visionaire keynote die het traditionele perspectief op stress uitdaagt en ons in staat stelt om het potentieel van stress als katalysator voor groei te omarmen. We herdefiniëren het concept van stress, om het te zien als een krachtige motor voor evolutie en veerkracht, zowel op individueel als op collectief niveau.

In de natuur zijn er ontelbare voorbeelden van hoe acute stress een cruciale rol speelt in de ontwikkeling en aanpassing van organismen. Het heeft geleid tot spectaculaire transformaties en prachtige diversiteit op onze planeet. Maar hoe zit het met ons? Hoe kunnen we stress op een constructieve manier benaderen en het in ons voordeel laten werken?

We ontrafelen de wetenschap en de filosofie en voorzien je van concrete strategieën om stress te omarmen en te gebruiken als een hefboom voor persoonlijke groei en welzijn. Leer hoe je jouw veerkracht vergroot en een gezonde balans vindt tussen uitdaging en herstel.

Als keynote spreker is Thomas Vyncke de uitgelezen persoon die dit onderwerp volledig beheerst belichaamt. 

Een keynote die de betoverende reis van ‘Sleeping Beauty’ omvormt tot het verhaal van een ‘Kickass Human’ – een epische transformatie die begint bij een cruciaal, maar vaak onderschat aspect van ons leven: slaap. Een inspirerende ontdekkingsreis door de wetenschap van slaap en hoe het de sleutel kan zijn tot het ontgrendelen van het volledige potentieel.

Bekijk slaap vanuit een nieuw en verhelderend perspectief. In een wereld waarin we vaak pronken met onze slapeloze nachten als een teken van toewijding en ambitie, dagen wij u uit om de kracht en het belang van slaap te herontdekken. Ook de wetenschap achter slaap is niets minder dan fascinerend. Het is een complex en essentieel proces dat ons brein en lichaam verjongt, ons immuunsysteem versterkt en onze creatieve vermogens stimuleert.

Maar hoe kunnen we deze kostbare slaap optimaliseren en gebruiken als een instrument voor succes en vervulling?

Ontdek hoe slaap niet alleen het algehele welzijn verbetert, maar ook de mentale scherpte, emotionele balans en prestaties op het werk en in het leven versterkt.

Slaap wordt niet langer gezien als een luxe, maar als een fundamenteel recht op optimale gezondheid. Want wie wil er nou niet die ‘Kickass Human’ worden die met passie, energie en veerkracht door het leven gaat?

Als keynote spreker is Thomas Vyncke de uitgelezen persoon die dit onderwerp volledig beheerst belichaamt. 

klanten aan het woord ➭

Keynote spreker

©️ Heylen Laura

Keynote spreker over Intermittent Living

Keynote speaker over de nieuwe wetenschap van dr. Leo Pruimboom. Intermittent living is een wetenschappelijk onderbouwd concept over levensstijl- en systeemgeneeskunde. Intermittent Living omvat onder andere acute stress interventies zoals:

keynote speaker

Take the time to master your mind care for your body & nourish your soul

Inspireren, motiveren, activeren en boeien. Dat is Thomas Vyncke zijn passie. Of dit nu is voor een bedrijf, sportclub of culturele organisatie, Hij spreekt graag voor iedereen die meer wil halen uit het leven. Als keynote speaker reikt hij handvaten aan om dat te realiseren. Belevingsvol, entertainend. Maar altijd ‘to the point’.

Hij brengt je graag dichter bij jouw ambities en doelen. Maar voor je volop voor je dromen of ambities gaat, moet je eerst je persoonlijke obstakels ontdekken én overwinnen.

keynote spreker

Inspirerende spreker

Maak jouw event onvergetelijk met inspirerende sprekers die het vermogen hebben om een diepe en blijvende indruk achter te laten op het publiek. Met een onweerstaanbare mix van charisma, passie en expertise, motiveren we de gasten om hun grenzen te verleggen en hun volledige potentieel te benutten.

Breng een krachtige boodschap over die nog lang na het event zal resoneren. Til jouw event naar een hoger niveau en inspireer.

Offerte aanvragen voor een keynote spreker?

Wil je graag meer informatie over onze signature keynotes of een specifieke offerte aanvragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren door het formulier in te vullen of ons even op te bellen.

unfolding

©️ Heylen Laura

Thomas Vynke, keynote spreker

In 2018 richtte hij samen met twee partners zijn eigen praktijk op – De Kinesisten.

Als inspirerend spreker, holistisch therapeut en coach begeleid hij mensen en bedrijven op het gebied van innerlijke rust en fysieke genezing.

Van nature heeft hij een enorme levenslust. Zijn energie stroomt volop wanneer hij een verbinding voelt met wat hij doet. Het vinden van zijn passie heeft geleid tot toewijding en meesterschap. 

Zijn motivatie en innerlijke drive zijn voortgekomen uit zijn eigen zoektocht naar optimale gezondheid.