Introductie tot koude

Stap jij mee de zwemvijver in Kalmthout in?

Video afspelen over Koude Workshop

Stap uit de sneltrein van het hedendaagse leven, en omarm de verkwikkende kracht van koude. In een wereld waar ‘druk’ het nieuwe normaal is, lijkt het alsof we voortdurend op de vlucht zijn. We verlangen naar een moment van stilte, een onderbreking van onze gedachtestroom en een kans om onszelf weer in balans te brengen.

Deze reis naar zelfontdekking is doordrenkt met een gevoel van avontuur, een uitnodiging om jezelf over te geven aan het onbekende.

Aan de ene kant wacht de opwinding van het nieuwe, de verrassing van de ervaring, en de ruimte voor innerlijke groei. Aan de andere kant ligt de diepe wijsheid van expansie, evolutie en verandering.

ben jij iemand die:

"The cold sharpens the mind and strengthens the will."
~ Scott Carney

Stap uit je comfortzone en omarm de koude. Laat je meenemen op een reis naar persoonlijke ontwikkeling, waarin je niet alleen de wetenschap van koude omarmt, maar ook de kracht ontdekt om meer energie te krijgen, je focus te vergroten, je zelfvertrouwen te versterken, en stress beter te beheersen.

Vindt jezelf terug, bloei en gedij in een verfrissende omhelzing met de koude. Durf jezelf uit te dagen en te transformeren. 

Ben je klaar voor deze opwindende ontdekkingsreis?

Hoe hebben anderen het al ervaarden?

Deelnemers aan het woord:

Wat te verwachten?

Wanneer

Zondag 10 december van 9u tot 12u

Prijs

€90 (Incl. btw)

Inschrijven

Resultaten van koude training

Koude training als behandeling voor medische problemen

Koude wordt al eeuwen aangeprezen als een soort wondermiddel. Voorstanders gebruiken het als een behandeling bij medische problemen, waaronder depressie, angst, slapeloosheid en gewrichtsontsteking. Het is voor vele een onderdeel van een gezonde levensstijl. We gebruiken een koude training om de algemene gezondheid, welzijn en levensduur te verbeteren,…

Meer weten over koude therapie en de effecten ervan op ons lichaam en geest?