Transformatiereis naar Ijsland

verhalen . vertragen . verbinden groeireis voor ambitieuze professionals

When

8 - 14 september 2024

Small Group

Beperkte plaatsen. Max 10 pers!

Schrijf je nu in aan early bird tarief!

Reserve your spot & plant seeds for a lifetime.

Vul onderstaand formulier in & wij contacteren je zo snel als  mogelijk met leuk nieuws. Door het formulier in te vullen is jouw inschrijving nog niet meteen bevestigd. 

transformatiereis

Transformatiereis

Inspiratie & transformatie in een mysterieuze omgeving

Ijsland heeft een progressieve start-up cultuur, sterk innovatief ondernemerschap, economische groei én tonnen creativiteit.

En dat alles te midden van een adembenemend landschap, dat elders nog nooit gezien was en waarvoor we echt de tijd namen: hikings, een duik in warm en koud water, geisers spotten…

Verwacht je aan een sterk inspirerende, mysterieuze reis . Geen groepsreis ‘en masse’, maar wel een select team van gelijkgestemden, die naast de sterk uitgewerkte bedrijfsbezoeken, ook samen fijn logeren, lekker eten, stevig bewegen en alternatieve randactiviteiten ondernemen.

Learning expedition ijsland

Dan heb je echt niets te verliezen. Pak je rugzak, je open mindset en je goesting in en ga in dit wonderland samen met unieke, gelijkgestemde entrepreneurs op zoek naar inspiratie, connectie en ontspanning.

Ijsland moet je gezien, gevoeld en beleefd hebben! Al helemaal als ondernemer

Unfolding your network

Your Hosts

Verwacht je aan een sterk inspirerende reis en laat je op sleeptouw nemen door:
Sara Pieters

Sara Pieters

senior innovatie experte

IJsland liefhebber & kenner, Creativity Queen en innovatie experte

koud water

Thomas Vyncke & Christina Gysen

Changemakers | personal transformation experts

Changemakers en Personal Transformation Experts

transformatiereis

Inspiratie

op zoek naar inspiratie?

IJslanders, dat zijn dromers, doeners, doorzetters, kuitenbijters, waaghalzen, avonturiers en visionairs die de status quo met plezier uitdagen, die met opgeheven hoofd uit een diep dal weten te komen en die keer op keer herrijzen als de feniks. We laten ons dus maar al te graag inspireren door enkele geweldige ondernemers.

Een kleine greep uit ons aanbod:

 • Het hele jaar door smullen van tomaten? Friðheimar bewijst dat het kan en wél op een duurzame manier. Oh ja, bezieler achter deze immens populaire toeristische attractie is Knútur, by far de meest inspirerende ondernemer die Sara ooit mocht ontmoeten!
 • Gedroogde vis in een pakje chips? Serial entrepreneur Runar bewijst dat geen enkel idee te gek is. Bovendien is hij het levende bewijs dat versnellen en snelheid pakken niet ‘the only way to go is’ als je het als start-up bedrijfje wil maken.
 • Wat doe je als een persoonlijke tegenslag je leven op zijn kop gooit? Julius en Ragnhildur besloten hun droom (om zelf lava te maken?!) niet in een doosje te stoppen, wel effectief en succesvol te ontwikkelen.
 • Hoe kan je een heel ecosysteem verduurzamen en transformeren? De Iceland Ocean Cluster bewijst met “The Incredible Fish Value Machine” dat het kan.

vertragen

tijd om te vertragen

Tijdens deze reis maken we ook bewust tijd om te vertragen, om te deconnecteren van de dagelijkse hectiek én om te genieten van al het moois dat IJsland te bieden heeft.

Want inspiratie, inzichten en ideeën komen ook dan en daar. Wanneer we echt tot rust kunnen komen en jawel, de-connecteren. Onder het motto ‘work hard, play hard’ geven ons over aan de lokroep van de natuur en verkennen de mooiste pareltjes waarmee IJsland gezegend is

Tranformatie

verbinden met elkaar & onszelf

De sleutel tot transformatie ligt namelijk in die diepere connectie met onszelf. Elke transformatie, hoe groot ook, begint bij een enkel individu dat zijn gedachten en gevoelens transformeert.

We plaatsen elke dag een ander thema op de agenda.

We onthullen beperkende overtuigingen, vergroten bewustzijn en omarmen een diepe connectie met onszelf – te midden van een overvloedig landschap dat ons inspireert en vervult.

We stappen onder andere in een ijsbad, ontdekken de kracht van onze ademhaling en zoeken actief de rust op.

En zo omvat de reis alle dimensies van het leven – mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel – en is deze gericht op het herontdekken van die diepere verbinding met onszelf.

Praktische informatie

praktisch informatie

 • 6 overnachtingen in 4 hippe accommodaties
 • 6x ontbijt – 5x lunch – 6x diner – niet-alcoholische dranken
 • transport ter plaatse (vlucht naar en van IJsland niet inbegrepen)
 • alle bezoeken en workshops
 • Ja, vulkaan Svartsengi wil heel graag uitbarsten.
  Maar hey, IJslanders leven volgens het credo ‘þetta reddast’ (alles komt altijd goed). Én reizen naar prachtige eiland is nog steeds 100% veilig.

Vier hippe accomodaties

 • Onze eerste nacht verblijven we bij Eyja Guldsmeden, het warmste en gezelligste boetiek hotel van Reykjavik.
 • Tijdens ons bezoek aan de zwarte zandstranden van Vik logeren we in de trendy en luxueuze appartementen van Black Beach Suites.
 • Vervolgens staat ons bedje twee nachten gedekt bij The Greenhouse Hotel in Hveragerdi. Een duurzaam design hotel dat bekend staat om zijn innovatieve concept én dat de ideale uitvalsbasis vormt om de Golden Circle te ontdekken.
 • Om die diepere connectie met onszelf op te zoeken verblijven we de laatste twee dagen bij Hvammsvík Nature Resort. Een van de nieuwste warmwaterbronnen van IJsland met uitzicht op een fjord, waar we alle tijd nemen om te vertragen.

Jouw Investering

*early bird tem 30 april 2024

early bird*: 4.950€ ipv 5.950€ excl btw double room
early bird*: 5.500€ ipv 6.500€ excl btw single room

25% te betalen bij inschrijving – 75% te betalen 30 dagen voor afreis

Ja, ik wil mee!

Wat klanten ons teruggeven

Q

More Events

You might also be interested in these Events