Ontdek de kracht van Ecstatic Breathwork

Een krachtige en transformerende ademtechniek die je helpt om emotionele en mentale blokkades te doorbreken

Ecstatic Breathwork
Rayco Espantoso
CEO Las Manas

“Het ontlaadt mentaal en fysiek en geeft zoveel energie”

Mijn eerste ervaring was letterlijk en figuurlijk adembenemend. Ik had helemaal niet verwacht dat het effect op mijn lichaam, zowel mentaal, fysiek als emotioneel zo groot zou zijn. Mentaal kreeg ik een verlichting en emotioneel stelde ik me kwetsbaar op. Het was voor mij belangrijk dat dit in een veilige omgeving gebeurde. De ervaring was fantastisch, uniek! Dat je zo’n kick kan krijgen door enkel te ademen, is voor mij een hele openbaring. Het heeft me enorm verlicht. Ik voel dat er spanning van mijn schouders gevallen is. Lichamelijk geeft het een AMAZING gevoel. Je voelt werkelijk de energie, alsof alles om je heen aan het trillen is, een gevoel waar je niet snel mee in aanraking komt. Het échte gevoel is heel moeilijk om te zetten is in woorden, je moet het zelf ervaren om te weten wat het is. Ik raad iedereen aan om de ervaring in te duiken. “

Ecstatic Breathwork

Verhoog je levensenergie met Ecstatic Breathwork: Voel je vitaal en bevrijd

Ben je op zoek naar een krachtige en transformerende ervaring die je helpt om emotionele en mentale blokkades te doorbreken, je levensenergie te verhogen en jezelf in extase te brengen? Dan is Ecstatic Breathwork wellicht iets voor jou!
Ecstatic Breathwork
Ecstatic Breathwork

Wat is Ecstatic Breathwork?

Ecstatic Breathwork is een krachtige ademhalingstechniek om energie, bewustzijn en welzijn te vergroten. Het is een holistische therapie die je helpt om emotionele en mentale blokkades te doorbreken en meer in contact te komen met je authentieke zelf, kracht, vitaliteit en vreugde.

Als ondernemer heb je dagelijks te maken met stress en drukte. Ecstatic Breathwork biedt een effectieve manier om deze stress te verminderen en je immuunsysteem te versterken. Het helpt bij het verhogen van je creativiteit en het verbeteren van je verbinding met anderen.

Door diep en ritmisch te ademen, verhoog je het zuurstofgehalte in je lichaam en verminder je de hoeveelheid koolstofdioxide. Dit leidt tot veranderingen in je bewustzijn en fysiologie, waardoor je jezelf in een staat van extase brengt. Ecstatic Breathwork is een efficiënte vorm van zelfontplooiing en heling. Het helpt je om je grenzen te verleggen en jezelf op een dieper niveau te ontdekken.

Voordelen

Ecstatic Breathwork

Praktische info kennismakingsdag

55€ exclusief btw = 66€ inclusief btw.

In onze kinesisten praktijk te Groenendaallaan 103 – 2170 Merksem.

Inschrijven voor Kennismakingsdag

Online Masterclass Ecstatic Breathwork

Een volledige en betrouwbare online cursus die je leert hoe je relaxerend ademwerk op een veilige en effectieve manier kunt beoefenen.

Deze online masterclasses zijn ontworpen om jouw drukke leven te ondersteunen.  Kijk en/of luister wanneer het jou uitkomt, op je eigen tempo.

Vanuit je zetel, in de auto of waar je ook bent. Investeer in jezelf en leer. Koop jouw cursus nu aan en begin je reis naar een rustiger, gefocust en succesvol leven.

Hoe hebben anderen het al ervaren?

Lees hier lovende getuigenissen➭

Ecstatic Breathwork Traject - Unfolding your potential

Tijdens dit traject gaan we dieper in op de kracht van emoties, schaduwwerk, zelfreflectie en grenzen. Door middel van begeleide meditatie en ecstatic breathwork krijg je de tools om jezelf te ontdekken en te groeien. Het is een unieke kans om te leren over jezelf en in contact te komen met je innerlijke kracht.

Een traject biedt een unieke kans om met deze intense ademhalingstechniek in een groepsomgeving aan de slag te gaan.  Je wordt uitgenodigd om diep te ademen, emoties en gedachten te verkennen en te ontdekken wat er allemaal mogelijk is als je jezelf openstelt voor het moment.

Dus waar wacht je nog op? Ontdek wat het voor jou kan betekenen. Wie weet wat voor verbazingwekkende transformaties je kunt ervaren. Schrijf je vandaag nog in en zet de eerste stap op weg naar een gezonder, gelukkiger en meer vervullend leven.