Ecstatic Breathwork

Release tension from body and mind

Een krachtige en transformerende ademtechniek die voorbij het denken gaat.

"Het ontlaadt mentaal en fysiek en geeft zoveel energie"

~ Rayco Espantoso

Ontdek de kracht van Ecstatic Breathwork

Stel je voor dat je door simpelweg te ademen, de diepgewortelde lagen van spanning, emotie en pijn kunt verzachten.

Ecstatic Breathwork opent de deur naar zelfontdekking. Het is een krachtige en transformerende ervaring die je helpt om emotionele en mentale blokkades te doorbreken, je energie te verhogen en jezelf in extase te brengen.

Ecstatic Breathwork
ecstatic breathwork

Wat is Ecstatic Breathwork?

Ecstatic Breathwork is een krachtige ademhalingstechniek om energie, bewustzijn en welzijn te vergroten. Het is een holistische therapie die je helpt om emotionele en mentale blokkades te doorbreken en meer in contact te komen met je authentieke zelf, kracht, vitaliteit en vreugde.

Als ondernemer heb je dagelijks te maken met stress en drukte. Ecstatic Breathwork biedt een effectieve manier om deze stress te verminderen en je immuunsysteem te versterken. Het helpt bij het verhogen van je creativiteit en het verbeteren van je verbinding met anderen.

Door diep en ritmisch te ademen, verhoog je het zuurstofgehalte in je lichaam en verminder je de hoeveelheid koolstofdioxide. Dit leidt tot veranderingen in je bewustzijn en fysiologie, waardoor je jezelf in een staat van extase brengt. Ecstatic Breathwork is een efficiënte vorm van zelfontplooiing en heling. Het helpt je om je grenzen te verleggen en jezelf op een dieper niveau te ontdekken.

Praktische informatie

Investering

Investering

Ecstatic Breathwork €72,60 (Incl. btw)
Direction Arrows
Locatie

Locatie

De workshop gaat door in Aartselaar. Het exacte adres wordt na inschrijving kenbaar gemaakt.

Inschrijven voor Kennismaking

Voordelen van deze techniek:

ecstatic breathwork

What others say about

Ecstatic Breathwork

Q&A Ecstatic Breathwork

Ecstatic Breathwork is geschikt voor iedereen die op zoek is naar diepe ontspanning, emotionele bevrijding en innerlijke groei. Het kan nuttig zijn voor mensen die last hebben van stress, angst, depressie, trauma of andere emotionele blokkades

Net als bij elke vorm van ademwerk kunnen de effecten krachtig en soms overweldigend zijn. Bij ecstatic breathwork kun je tintelingen, duizeligheid,verkrampingen of een gevoel van lichtheid ervaren.

Bij een inschrijving, dienen wij op de hoogte te zijn van:

  • Ademhalingsproblemen
  • Een voorgeschiedenis van aneurysma’s
  • Osteoporose
  • Psychiatrische symptomen
  • Hoge bloeddruk
  • Hart- en vaatziekten
  • Zwangerschap

Houd er rekening mee dat ademwerk een scala aan emoties naar boven kan brengen – je kunt minder fijne emoties ervaren die worden vrijgegeven voordat je extase bereikt.
Om deze reden is het een goed idee om te oefenen onder begeleiding van een professional die je door het proces kan leiden en je helpt je emoties te verwerken wanneer ze zich voordoen.

Naast de fysieke sensaties zoals tintelingen en duizeligheid, kunnen sommige mensen ook emotionele reacties ervaren tijdens ecstatic breathwork. Het kan zijn dat onderdrukte emoties naar boven komen, wat tot intense gevoelens kan leiden. Het is belangrijk om te erkennen dat deze reacties een natuurlijk onderdeel zijn van het helingsproces, maar het kan nuttig zijn om voorbereid te zijn op mogelijke emotionele uitdagingen tijdens de oefening.

De frequentie varieert afhankelijk van individuele behoeften en doelen. Sommige mensen vinden het nuttig om regelmatig, bijvoorbeeld wekelijks, te oefenen om de voordelen te behouden, terwijl anderen het minder frequent doen. Het belangrijkste is om naar je eigen lichaam te luisteren en een ritme te vinden dat voor jou werkt.

Breathwork Masterclass

Breathwork Masterclass

Leer hoe je relaxerend ademwerk op een veilige en effectieve manier kunt beoefenen.
Direction Arrows
Masterclass
Ecstatic Breathwork

Ecstatic Breathwork

Maak blokkades vrij in je lichaam en geest, verlaag stress en roep je racende gedachten een halt toe.
Direction Arrows
Masterclass
Polyvagaal theorie

Polyvagaal theorie

Ga zelf aan de slag met je zenuwstelsel en leer meer over hoe je het kan beïnvloeden.
Masterclass

Ready to unfold your state of Being?

Modifying your state of Being can transform the events that happen to you. The person who knows himself, his own Being, the container of his thoughts, ideas, and attitudes, also knows his own future; for our psychology is our destiny. ~ Lupelius