Corporate Wellbeing
Opleidingen, Workshops & Keynotes

Unfolding brengt jouw bedrijf naar een hoger niveau d.m.v. workshops en trainingen gericht op corporate wellbeing. In de huidige maatschappij zijn stressmanagement en goede communicatie cruciaal en is authentiek leiderschap een must.

Met onze wellbeing trainingen bieden we praktische oplossingen, transformeren we jouw managers en medewerkers, en bevorderen we hun werkgeluk. Zo gaan ze gelukkiger, gezonder en bewuster de toekomst tegemoet.

van de Europese werknemers ervaart te veel stress op het werk

geeft aan dat stress hun productiviteit beïnvloedt

geeft aan dat hun werk negatieve invloed heeft op hun gezondheid

Our powerful wellbeing solutions:

We joined for wellbeing with our valued clients:

unfolding

Therapeut, trainer & keynote speaker

Thomas Vynke

Na meer dan 15 jaar van academische studies en praktijkervaring, met een Master in de gezondheids- en revalidatiewetenschappen & Klinische Psycho-Neuro-Immunologie heeft Thomas zich gespecialiseerd in verschillende domeinen, waaronder, Fasciale Manipulatie en Intermittent Living.

Deze expertises hebben hem een diepgaand begrip gegeven van het menselijk functioneren.

Investeren in wellbeing, is investeren in de fundamenten van jouw organisatie - je mensen.

Stressmanagement & Communicatie Training

Verbeter prestaties, mindset, fysieke en mentale gezondheid en de tevredenheid van je team. Reik hen tools aan om stress te beheersen, beter te communiceren, en een gebalanceerd leven te leiden.
Boeken
Boost Your Performance

Leiderschap & persoonlijke ontwikkeling Training

Leer hoe je effectief leiderschap toont, groeimogelijkheden identificeert en een cultuur van continue verbetering stimuleert. Bouw samen aan een sterk en veerkrachtig team.
Boeken
Leading With Impact

Corporate Wellbeing Solutions

Wellbeing opleiding & workshops

Til je organisatie naar een hoger niveau door deze inzichten om te zetten in praktische tools.

Met onze no-nonsense aanpak geloven we in tastbare veranderingen die het verschil maken. Onze opleidingen rond wellbeing zijn gericht op burn out preventie, bevorderen van fysiek, emotioneel & mentaal welzijn. Zo leiden we uw werknemers in de juiste richting.

The only limit to our realization of tomorrow will be our doubts of today.

Signature Keynotes

Inspirerende keynote spreker

Thomas Vyncke is een fenomeen in zijn vakgebied. Hij heeft lange studies achter de rug en een dijk aan ervaring. Wat hem als keynote spreker extra uniek maakt is de wens om die deskundigheid met jou te delen.

 

Maak je klaar voor een boeiende reis door de diepten van ons bewustzijn. In deze inspirerende presentatie verken je de lagen van het bewustzijn. Een intrigerend concept dat je perspectief op jezelf en de wereld verandert. Deze keynote gaat verder dan alleen woorden; je wordt actief betrokken en ontdekt waardevolle inzichten.

We delen technieken om toegang te krijgen tot het onbewuste. We voorzien je van praktische tools om je bewustzijn te vergroten en leren je hoe je effectief kunt omgaan met wat naar boven komt. Dit is een kans om jezelf te transformeren en je diepste innerlijke potentieel te bereiken.

Laat je meenemen op een fascinerende reis door de diepten van het leven, waarbij we ontdekken hoe stress niet alleen een onontkoombaar aspect van ons bestaan is, maar ook de oorsprong van leven en gezondheid, zonder dat we ons bewust worden van de sluipende dreiging van burn-out. Een inspirerend en motiverend verhaal dat aanzet tot positieve transformatie.

We dagen het traditionele perspectief op stress uit en stellen ons in staat om het potentieel van stress als katalysator voor groei te omarmen. We herdefiniëren het concept van stress, om het te zien als een krachtige motor voor evolutie en veerkracht, zowel op individueel als op collectief niveau.

In de natuur zijn er ontelbare voorbeelden van hoe acute stress een cruciale rol speelt in de ontwikkeling en aanpassing van organismen. Het heeft geleid tot spectaculaire transformaties en prachtige diversiteit op onze planeet. Maar hoe zit het met ons? Hoe kunnen we stress op een constructieve manier benaderen en het in ons voordeel laten werken?

Leer hoe je jouw veerkracht vergroot en een gezonde balans vindt tussen uitdaging en herstel.

 

Van de eerste ademhaling bij de geboorte tot de laatste zucht, de adem is altijd en overal aanwezig. Tenzij we klachten ervaren, schenken we er geen aandacht aan. De afwezigheid van ziekte staat NIET gelijk aan gezondheid.

Maak kennis met de kracht van je eigen ademhaling, verruim je bewustzijn door zelf terug de controle te nemen en je status van ‘zijn’ te sturen.

Via de adem krijg je controle over je energieniveau, zenuwstelsel en zoveel meer.

Voor ondernemers en mensen in het algemen is ademhaling dé tool voor:

  • Stressmanagement
  • Focus en concentratie
  • Emotioneel welzijn
  • Verbinding met intuïtie en creativiteit
  • Verbinding en authenticiteit
  • Persoonlijke groei
  • Zelfbewustzijn

Een presentatie die het ritme van het leven herdefinieert en je meeneemt op een pad naar een gezonder en vervulder leven.  Maak een inspirerende reis door het wetenschappelijk onderbouwde concept van Dr. Leo Pruimboom.

Tijdens deze presentatie maak je kennis met de revolutionaire benadering van de levensstijlgeneeskunde

In een wereld waarin we vaak worden overladen met chronische stress, tonen we aan dat acute stress hier een remedie voor kan zijn. We keren tijdens deze keynote terug naar de basis van ons bestaan.

Intermittent Living heeft een zeer positieve impact op mentale focus, energieniveaus, immuniteit, algemeen welzijn en zoveel meer.

EVERY COMPANY IS DIFFERENT. LET’S DESIGN THE PERFECT WELLBEING SOLUTION, JUST FOR YOU.

Wellbeing Teambuilding & Experiences

Cold Workshop

Cold Workshop

Ijsbad. Hypoxia. Energie

Herontdek je energie tijdens deze workshops met koude als leermeester. Verhoog je fysieke vitaliteit en versterk je mentale veerkracht.
Offerte aanvragen
workshop
Heat Workshop

Heat Workshop

Sauna. Hypercapnia. Stresstollerantie

Ontdek de revolutionaire benadering van stress-tolerantietraining via de kracht van acute stressprikkels.
Offerte Aanvragen
workshop
Transformative Breathwork

Transformative Breathwork

Zenuwstelsel. Even geen gedachten. Ademwerk

Doorbreek tijdens deze workshop mentale blokkades met krachtige een ademhalingstechniek & ervaar een zenuwstelsel dat volledig tot rust komt.
Offerte aanvragen
workshop

What Clients Say about our wellbeing solutions:

Testimonials

Waarom inzetten op Wellbeing?

Hoe inzetten op corporate wellbeing?

Ervaringsgericht leren tijdens opleidingen wellbeing. Het gaat niet alleen om het ‘weten’, ook om het voelen en ervaren van kennis in de praktijk zodat integratie in het dagelijkse leven tot stand komt.

Transformeer je bedrijf naar een plek van verbinding, bewustwording en groei. Creëer balans tussen draag- en daadkracht, openheid en weerbaarheid, en omarm zowel eerlijke waarheden als zachte waarden.

Investeer in het werkgeluk van je medewerkers via onze praktische cursussen.

corporate wellbeing

Contacteer ons

opleiding wellbeing, opleiding wellbeing, wellbeing, wellbeing, wellbeing, wellbeing,wellbeing, wellbeing, wellbeing, wellbeing, wellbeing, wellbeing, opleiding wellbeing, wellbeing, wellbeing, wellbeing, wellbeing, wellbeing,wellbeing, wellbeing, wellbeing, wellbeing, wellbeing, wellbeing,wellbeing, wellbeing, wellbeing, wellbeing, wellbeing, wellbeing,wellbeing, wellbeing, wellbeing, wellbeing, wellbeing, wellbeing, coaching, coaching, coaching, coaching, coaching, coaching, coaching coaching coaching coaching coaching