Zoek op
Sluit dit zoekvak.

Ondernemerscoach

Unfolding Your Greatest Self

ondernemerscoach

Ready for a powerful, positive transformation?

Geloof jij ook dat jij voor meer bedoeld bent voor dit leven?

Wat als je jouw huidige identiteit kon herdefiniëren, dromen kon bereiken en elke stap van de weg kon omarmen?

Hier is de deal…

Je draagt onbeperkt potentieel in je. Wij allemaal.

Onder begeleiding ontsluit je de kracht om je grootste zelf te worden.

Stop met twijfelen aan wat je denkt dat je zou moeten doen. Doe het gewoon.

Begin met het leven van je grootste, meest gedurfde leven. Niets houdt je tegen.

Ik weet het, want mentorship heeft dat voor mij mogelijk gemaakt. Het heeft dat voor duizenden mensen over de hele wereld gedaan.

En het zal dat ook voor jou doen. Geen twijfel mogelijk.

Let's connect & plant seeds for a lifetime.​

Boek een gratis kennismakingsgesprek van 30 min.

What I Believe

Life unfolds & I'm evolving with it.

Every day presents an opportunity to appreciate life & do what brings you joy. Here's what my life's about:

Het geeft me veel energie en maakt me enorm gelukkig wanneer ik andere ondernemers inspireer om hun droom te leven en de beste versie van zichzelf te zijn.

Coach

Success Doesn’t Have to Come With Crazy Sacrifices. Don’t Let Anyone Tell You Anything Different!

There's nothing more important than to serve & love

De weg naar de top ligt bezaaid met gebroken dromen, gebroken harten en gebroken levens. De meeste mensen streven ernaar hun bankrekening te laten groeien, maar laten onderweg hun authentieke potentieel achter.

Dat was ik jaren geleden en misschien ben jij dat nu.

Misschien voel je de druk om je doelen koste wat kost te halen. Misschien denk je dat je tijd met je dierbaren moet opofferen. Misschien duw je jezelf om op alle uren te werken…

Dit alles in naam van meer geld verdienen en succes creëren.

Ik nodig je uit om een andere koers te varen. Een ander spoor te volgen. Een richting die je dient en gelukkig maakt.

Wanneer je vanuit het hart dient en houdt van wat je doet, kan er niets misgaan. Je keuzes komen overeen met je waarden. Je creativiteit stroomt. Je intenties leiden je. Je creëert krachtige, positieve veranderingen in het leven van mensen.

En misschien ontdek je wel dat je meer geld verdient dan ooit tevoren.

Changing Lives

One Story at a Time. ➭

Praktische informatie

Investering

Investering

De eerste sessie duurt 120 minuten aan €166 excl btw. de daaropvolgende sessies duren 90 minuten aan €125 excl btw. Het is mogelijk om een factuur te krijgen voor de coachingsessies.
Direction Arrows
Locatie

Locatie

Je bent van harte welkom in ruimte in Aartselaar. Wij bieden u graag een kopje koffie of thee aan. Als alternatief kunnen we elkaar online ontmoeten via Zoom. Aan jou de keuze!
Persoonlijke aanpak

Persoonlijke aanpak

Tijdens onze individuele coaching behalen we jouw next level als ondernemer

Individuele coaching voor ondernemers

We spreken over ondernemerscoaching en beschouwen ondernemers als de drijvende kracht achter groei en succes, niet alleen in hun bedrijfsactiviteiten, maar ook in hun persoonlijke leven. Ondernemers vertegenwoordigen meer dan alleen zakelijke eigenaars; het zijn visionairen, durvers en vernieuwers die de status quo uitdagen en streven naar buitengewone resultaten.

Ondernemers zijn niet bang om uitdagingen aan te gaan; integendeel, ze omarmen ze als kansen voor groei en ontwikkeling. Ze zijn voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om zichzelf te verbeteren en te innoveren, en staan open voor nieuwe ideeën en perspectieven. Met een grenzeloze ambitie en vastberadenheid streven ze naar het realiseren van hun dromen en doelen, ongeacht de obstakels die ze tegenkomen op hun pad.

We geloven in het krachtige potentieel dat een ondernemer in zich draagt en zijn toegewijd bij het verwezenlijken van hun visie en het overtreffen van hun eigen verwachtingen. Met onze individuele coaching en begeleiding willen we ondernemers inspireren, empoweren en uitdagen om hun grenzen te verleggen en hun volledige potentieel te benutten, zowel zakelijk als persoonlijk.

Door ondernemers voor ondernemers

Ondernemers die ondernemers ondersteunen. We kennen het bedrijfsleven en weten hoe het is om zelfstandig te zijn. We weten wat het inhoud om dagelijks te ondernemen en kennen de voor- en nadelen, succes en tegenslag, ups en downs,… . Voor ons is ondernemerscoaching meer dan werk; het is onze missie en passie om anderen te zien slagen, gebaseerd op onze eigen ervaringen

Why would you unfold your state of Being?

In een traject krijg je nieuwe inzichten, breng je patronen in kaart, haal je beperkende overtuigingen naar boven en leer je hoe je ze ombuigt, bespreek je uitdagingen en zoveel meer…