Christina Gysen

Who is she?

Christina Gysen

Met meer dan 10 jaar ervaring in Management en Marketing, ondersteund door een Master in Neuro-linguïstisch programmeren (NLP) en een Bachelor in Executive Management, heeft Christina zich gespecialiseerd in het doorbreken van beperkende patronen. Ze brengt mensen in connectie met zichzelf om deze patronen te transformeren naar krachtige levenslessen, waardoor ze bewustzijn ontwikkelen en opnieuw verantwoordelijkheid en regie nemen over hun leven.

Hoe bewustzijn haar leven veranderde

Toen haar vader op haar 17e overging, viel haar wereld stil. Voor emoties was geen ruimte en ze ging over naar pure actiegerichtheid: “doen, doen, doen” en “presteren, presteren”. Totdat ze op een moment een cursus “Leiderschap bij Roy Lens” mocht volgen van Jourik, haar toenmalige leidinggevende bij Jaguar Land Rover. Wat ze daar gevoeld heeft, kende ze niet meer, emoties die ze lang niet wou voelen, toonden zich. Het was de eerste stap. De eerste ervaring. Een gevoel, dat ze nooit meer vergeet.

Roy Lens heeft haar op dat moment zo geïnspireerd, dat ze op onderzoek ging, op onderzoek in zichzelf. Startend met de vragen:

Welk potentieel is er, dat niet volledig benut wordt? Wat is de functie van emoties en wat gebeurt er als we deze lang genoeg onderdrukken? Op welke manier sturen ze jouw leven? Wat maakt dat ik zo streng ben voor mezelf en voor anderen? Welk gedrag stuurt me? …

Levenslang leren is haar motto & drijfveer.

We zijn hier om te ervaren en te groeien. We maken deel uit van een groter geheel. Gaandeweg ontdekte Christina manieren die haar dichter bij haar innerlijke zelf brachten. Het zijn de vaardigheden die haar hebben veranderd, en die ze doorgeeft aan anderen, zodat ook zij in staat zijn om opnieuw regie over hun leven te nemen en niet langer “geleefd worden”. Iedereen creëert zijn eigen werkelijkheid. Iedereen is verantwoordelijk voor zijn of haar eigen leven. De dingen die gebeuren, komen niet “uit het niets”, hoewel ze dat vroeger ook dacht.

Door bewustzijn te ontwikkelen over je gedachten, emoties, overtuigingen en gedragingen, sta je aan het roer van je leven. Dit ligt volledig binnen je eigen controle. Je bent zelf de schepper van jouw realiteit.

Wanneer je er bewust voor kiest en jouw leven richting wilt geven, wanneer de wil voor verandering er is, ontplooit het pad zich vanzelf. Dat is ook de insteek van de naam “unfolding”.

Christina investeert al jaren actief in zichzelf, gaat actief op zoek naar haar onzichtbare lagen om deze opnieuw zichtbaar te maken en te transformeren. Stukken die haar niet langer dienen, buigt ze om. Elke dag maakt ze bewust de keuze om haar innerlijke zelf te verkennen en een leven van geluk te creëren dat haar niet alleen voedt, maar ook haar energie en vibratie verhoogt.

Het geeft haar enorm veel energie om de kennis die ze de afgelopen jaren heeft opgedaan, door te geven en anderen te ondersteunen in hun weg naar meer bewustzijn.

christina gysen

Wanneer jij er voor open staat, neem ik je graag mee als gids in jouw innerlijke reis:

"Don't ever be ashamed about the things you truly want. The things you truly desire deep down!"

Christina Gysen

CEO - FOunder
Master in Neuro-linguïstisch programmeren (NLP), Bachelor in Executive Management, TRB & BRTT

Thomas Vyncke

Master in de gezondheids- en revalidatiewetenschappen & Klinische Psycho-Neuro-Immunologie, Fascia therapeut en Intermittent Living.

Wat anderen zeggen:

Testimonials