Christina Gysen

Christina Gysen

Ik begeleid mensen en bedrijven als breathwork facilitator, project manager en marketeer. Ik koester een passie voor transformatie en persoonlijke groei. Het is mijn visie om anderen te inspireren om verandering te omarmen en te streven naar ultiem geluk. Van nature heb ik een sterke drive en vastberadenheid, wat goed van pas komt in de dynamische wereld van ondernemerschap.

Ik geniet er enorm van om een verbinding te maken met gelijkgezinden en hen te ondersteunen in hun proces naar verandering op verschillende niveaus.  Mijn eigen connectie met fysieke gezondheid en welzijn bracht mij dé switch in mijn eigen bedrijf zodat ik anderen kan helpen hun eigen gezondheid en welzijn te verbeteren.

Mijn carrière begon na het behalen van mijn diploma als Executive Manager. In 2015 begon ik te werken bij Jaguar Land Rover Metropool. Deze plek bood me de vrijheid om mezelf volledig te ontplooien in alle vrijheid. Binnen het bedrijf groeide ik uit tot marketing verantwoordelijke. Als enthousiaste voorstander van vooruitgang, zoek ik vaak naar nieuwe uitdagingen. Hierdoor heb ik meerdere functies binnen het bedrijf vervuld, van studentenwerk en stages tot verkoop, sales support, marketing assistent en marketingcoördinator.

Na er een zestal jaar in loondienst te hebben gewerkt, besloot ik mijn eigen zaak als freelancer te starten. Dit gaf me de mogelijkheid om te blijven leren en nieuwe paden te ontdekken. Unfolding startte als fulltime marketingbedrijf en transformeerde naar wat het vandaag de dag is. De naam koos ik bewust zodat het mee met mij kon groeien. Het is nu een bedrijf waarin ik mijn passie voor transformatie en persoonlijke ontwikkeling kan delen en anderen inspireer.

Alles wat je droomt, kan je verwezenlijken, ieder mens heeft alle hulpbronnen in zich. Het enige dat nodig is, is wilskracht en vastberadenheid. 

Opleiding

Bachelor in Executive Management

Karel de Grote Hogeschool, Antwerpen

Neurolinguïstisch programmeren (NLP)

Your Coach, Gent

body remembers trauma therapy (brtt®) en trauma release & breathwork (trb®)

Inner-Jouney, Hilversum

De start van Unfolding

Een eigen bedrijf vraagt een eigen naam. Ik zocht een naam die samen met mij kon “ontplooien” .

Het was me duidelijk dat ik een nieuwfreak ben dus waar gaat dit bedrijf naartoe als ik altijd nieuwe zaken wil ontdekken en leren?

We hebben een naam nodig die breder is dan ikzelf, die zich kan aanpassen aan mijn ideeën, die mee kan evolueren en tijdloos is. Dit werd in 2018 de start van UNFOLDING.

Bij UNFOLDING kon/kan je terecht voor alles wat met Marketing te maken heeft zowel online als offline. Ik begeleidde verschillende bedrijven (en nog steeds) zoals bijvoorbeeld Las Manas, Desdalex Advocaten, Goetstouwers Immobiliën, From Victoria With Love, De Kinesisten, …

Nu neem ik enkel nog marketing projecten aan die me nauw aan het hart liggen. Ik werk graag samen met bedrijven die met passie achter hun product en dienst staan en Marketing niet zien als louter een “kost” en iets dat “moet”.  Wil je hiervoor de handen in elkaar slaan? Stuur me dan gerust een berichtje!

Christina Gysen
Christina Gysen

Mijn eigen grote leerschool

Op mijn 17 jaar werd mijn dierbare vader me plots uit het leven ontnomen. Het was mijn rechterhand, mijn grote voorbeeld, mijn boezemvriend was er plots niet meer.

Ik leefde jaren verder in een “freeze, fight & flight modus” (is me nu pas duidelijk). 

Verschillende negatieve ervaringen bleven op mijn pad komen. Ik was vaak helemaal overprikkeld, mijn mind wou nog wel vooruit maar het leek wel of ik kortsluiting kreeg en blokkeerde. De wereld was met momenten heel overweldigend. Achteraf gezien, werd ik enorm richting meer bewustzijn geduwd. 

Op mijn 23 jaar schreef Metropool me in voor een 3daagse training van Roy Lens. Ik moest mezelf beter leren kennen, me bewuster worden van mijn gedragingen en uitsprakingen, als volgende stap naar een hogere management functie. 

Roy stimuleert persoonlijke groei en helpt talent zich verder te ontwikkelen: confronterend en relativerend, gericht op hoofd en hart. 

Deze training opende mijn deuren. Roy wist me in het hart te raken op een manier die ik niet eerder kende, hij liet me voelen waar het écht om gaat en hij stimuleerde me om mijn eerste stappen te zetten.

Het pad van zelfontwikkeling lag me sindsdien nauw aan het hart. Ik ging op ontdekking want nu er zaken duidelijk waren waarvan ik me niet eens bewust was vroeg ik me af. “Wie ben ik eigenlijk? Wat maakt mij écht gelukkig? Wat wil ik bereiken in het leven?”

De volgende stappen

Ik zocht een mentor, iemand die me kon begeleiden in het proces naar mezelf. Zo startte mijn persoonlijke begeleiding bij Anja Driesmans. Ze zei me meteen “Eens je je bewust bent, is er geen weg terug” een heilige zin. Het is het eigen bewustzijn dat leidt tot transformatie.

Ze veranderde letterlijk mijn hele leven. Bracht me van van trauma en stress naar persoonlijke groei en bewust leven.

Persoonlijk werk, draag ik hoog in het vaandel. Het is niet iets dat je een keer doet, leert en stopt. Het gaat verder en verder. Het is een levenspad. 

Zo nam ik al deel aan verschillende teachings in België en Peru, een Vision Quest in Frankrijk waarbij je 4 dagen en 4 nachten in isolatie in de natuur wordt geplaatst, op een plek die jou toebehoort, waar je gaat bidden en vasten voor jezelf, je naasten en de hele wereld. En zo zal ik blijven inzetten op persoonlijk werk. Je kan mensen enkel helpen met zaken die je zelf volledig doorwerkt hebt. 

Het is het doel van mij en Thomas, om mensen te leren hoe ze opnieuw gelukkig kunnen leven.

Christina Gysen

"Don't ever be ashamed about the things you truly want. The things you truly desire deep down!"

Christina Gysen

CEO - FOunder
consciousness engineer
breathwork & trauma facilitator
wife of thomas

Thomas Vyncke

CEO - Inspirator
ademhaling en intermittent living
Holistisch therapeut
Coach voor innerlijke rust en fysieke genezing
husband of christina

Hoe hebben anderen het al ervaren?

Lees hier enkele getuigenissen➭