Hi, mijn naam is Christina Gysen

Een zoektocht van mezelf naar mezelf, bracht me hier. 

Christina Gysen

Afgestudeerd als Executive Manager, startte ik in 2015 met mijn carrière bij Jaguar Land Rover MetropoolDe plek die me de vrijheid gaf om mezelf te ontplooien. Binnen dit bedrijf groeide ik op tot Marketeer

Ik ben een échte liefhebber van vooruitgang. Van zodra ik iets onder de knie heb, is het tijd voor een nieuwe uitdaging. Hierdoor heb ik zowat alle functies binnen het bedrijf uitgevoerd (studentenwerk, stage, verkoop, sales support, marketing assistant, marketing coördinator)

Ik begon na 5 jaar loondienst in bijberoep & startte mijn zaak op als Freelance Marketeer. Op die manier kon ik bijleren en nieuwigheden ontdekken. Na een tijdje werd mijn bijberoep zo groot dat ik even 2 full-time jobs had. Tijd om een beslissing te nemen. Ik spreidde mijn  vleugels en opende mijn eigen Marketing bedrijf.

De start van Unfolding

Een eigen bedrijf vraagt een eigen naam. Ik zocht een naam die samen met mij kon “ontplooien” .

Het was me duidelijk dat ik een nieuwfreak ben dus waar gaat dit bedrijf naartoe als ik altijd nieuwe zaken wil ontdekken en leren?

We hebben een naam nodig die breder is dan ikzelf, die zich kan aanpassen aan mijn ideeën, die mee kan evolueren en tijdloos is. Dit werd in 2018 de start van UNFOLDING.

Bij UNFOLDING kon/kan je terecht voor alles wat met Marketing te maken heeft zowel online als offline. Ik begeleidde verschillende bedrijven (en nog steeds) zoals bijvoorbeeld Las Manas, Desdalex Advocaten, Goetstouwers Immobiliën, From Victoria With Love, De Kinesisten, …

Nu neem ik enkel nog marketing projecten aan die me nauw aan het hart liggen. Ik werk graag samen met bedrijven die met passie achter hun product en dienst staan en Marketing niet zien als louter een “kost” en iets dat “moet”.  Wil je hiervoor de handen in elkaar slaan? Stuur me dan gerust een berichtje!

Christina Gysen
Christina Gysen

Mijn eigen grote leerschool

Op mijn 17 jaar werd mijn dierbare vader me plots uit het leven ontnomen. Het was mijn rechterhand, mijn grote voorbeeld, mijn boezemvriend was er plots niet meer.

Ik leefde jaren verder in een “freeze, fight & flight modus” (is me nu pas duidelijk). 

Verschillende negatieve ervaringen bleven op mijn pad komen. Ik was vaak helemaal overprikkeld, mijn mind wou nog wel vooruit maar het leek wel of ik kortsluiting kreeg en blokkeerde. De wereld was met momenten heel overweldigend. Achteraf gezien, werd ik enorm richting meer bewustzijn geduwd. 

Op mijn 23 jaar schreef Metropool me in voor een 3daagse training van Roy Lens. Ik moest mezelf beter leren kennen, me bewuster worden van mijn gedragingen en uitsprakingen, als volgende stap naar een hogere management functie. 

Roy stimuleert persoonlijke groei en helpt talent zich verder te ontwikkelen: confronterend en relativerend, gericht op hoofd en hart. 

Deze training opende mijn deuren. Roy wist me in het hart te raken op een manier die ik niet eerder kende, hij liet me voelen waar het écht om gaat en hij stimuleerde me om mijn eerste stappen te zetten.

Het pad van zelfontwikkeling lag me sindsdien nauw aan het hart. Ik ging op ontdekking want nu er zaken duidelijk waren waarvan ik me niet eens bewust was vroeg ik me af. “Wie ben ik eigenlijk? Wat maakt mij écht gelukkig? Wat wil ik bereiken in het leven?”

De volgende stappen

Ik zocht een mentor, iemand die me kon begeleiden in het proces naar mezelf. Zo startte mijn persoonlijke begeleiding bij Anja Driesmans. Ze zei me meteen “Eens je je bewust bent, is er geen weg terug” een heilige zin. Het is het eigen bewustzijn dat leidt tot transformatie.

Ze veranderde letterlijk mijn hele leven. Bracht me van van trauma en stress naar persoonlijke groei en bewust leven.

Persoonlijk werk, draag ik hoog in het vaandel. Het is niet iets dat je een keer doet, leert en stopt. Het gaat verder en verder. Het is een levenspad. 

Zo nam ik al deel aan verschillende teachings in België en Peru, een Vision Quest in Frankrijk waarbij je 4 dagen en 4 nachten in isolatie in de natuur wordt geplaatst, op een plek die jou toebehoort, waar je gaat bidden en vasten voor jezelf, je naasten en de hele wereld. En zo zal ik blijven inzetten op persoonlijk werk. Je kan mensen enkel helpen met zaken die je zelf volledig doorwerkt hebt. 

Het is het doel van mij en Thomas, om mensen te leren hoe ze opnieuw gelukkig kunnen leven.

Christina Gysen

"Don't ever be ashamed about the things you truly want. The things you truly desire deep down!"