Breathe Better

Wacht niet langer en reserveer jouw plek voor de volgende sessie!

Breathe Better Gent

Ademhalingsoefeningen zijn de sleutel tot een ontspannen geest en een gezond lichaam

wat kan je verwachten:

Ademhaling als sleutel tot succes

Ademhaling is meer dan alleen maar lucht inademen en uitademen. Het is een krachtige tool om je prestaties te verbeteren en successen te behalen. Door te begrijpen hoe ademhaling werkt en hoe het ons lichaam beïnvloedt, optimaliseren we onze prestaties en benutten we ons potentieel.

Tijdens deze training leer je verschillende ademhalingstechnieken en ontwikkel je bewustzijn van je ademhaling. Door deze kennis en technieken toe te passen in je dagelijks leven, verbeter je je concentratie en uithoudingsvermogen, herstel je sneller na fysieke inspanning en bevorder je je algemene gezondheid en welzijn.

Ademhaling als sleutel tot succes, of het nu gaat om het behalen van je sportieve doelen of om het verbeteren van je zakelijke prestaties. Door onze ademhalingstraining te volgen, geef je jezelf de kans om deze sleutel te ontdekken en te gebruiken. Investeer in jezelf en schrijf je vandaag nog in voor onze training.

Inschrijven Breathe Better

Breathe Better Gent

Hoe hebben anderen het ervaren?

Deelnemers aan het woord:

Ademhalingstraining

Unlock the potential of the breath

Van zodra je ademhaling makkelijker en trager verloopt, krijg je vanzelf energie om beslissingen te maken, sneller te recupereren, dieper te slapen en nog veel meer.

Ben jij een sporter of een ondernemer en wil jij je prestaties naar een hoger niveau tillen? Dan is onze ademhalingstraining in Gent de perfecte keuze voor jou!

Door middel van deze training leer je niet alleen hoe je je ademhaling kunt verbeteren, maar ook hoe je dit kunt toepassen om je uithoudingsvermogen, doorzettingsvermogen en recuperatie vermogen te vergroten.

Breathe Better Gent

Breathe better Ademtraining

Jij bent op zoek naar manieren om het beste uit jezelf te halen en je bent hier op de juiste plek! Door actief aan de slag te gaan met ademhalingstechnieken, til je jezelf naar een hoger niveau. Leer en ervaar tijdens de training hoe de volgende technieken jouw prestaties kunnen verbeteren:

Breathe Better

Breathe Better

Wat te verwachten van deze ademtraining?

Tijdens de “Breathe Better” training ga je niet alleen met de bewustwording van ademhaling aan de slag maar leer je ook begrijpen hoe het functioneert. Wanneer je jezelf bewust bent van iets, kan je er ook actief iets aan veranderen!

Wat te verwachten?

 • Ontdek de verborgen kracht van ademhaling en ervaar hoe het je prestaties in elke situatie kan verbeteren
 • Leer de geheimen van verschillende ademhalingstechnieken en til je sportprestaties naar ongekende hoogtes
 • Ontdek het fascinerende verschil tussen neus- en mondademhaling en leer hoe je het kunt gebruiken om je energie te boosten
 • Leer hoe CO2 een onverwachte bondgenoot kan zijn en hoe je het kunt inzetten om je ademhaling te verbeteren en je lichaam te versterken
 • Ervaar hoe ademhaling je concentratie en focus kan versterken en leer hoe je dit kunt toepassen in je dagelijkse leven om je doelen te bereiken
 • Ontdek hoe je longen functioneren en hoe we zuurstof transporteren voor optimale prestaties in alles wat je doet
 • Schrijf je nu in en ontdek hoe de kracht van ademhaling jou kan helpen om je grenzen te verleggen en meer uit het leven te halen dan ooit tevoren!

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en ontdek de onbegrensde mogelijkheden die ademhaling kan bieden voor jouw succes en welzijn!

Discover the Secrets of the Breath: Revolutionize Your Performance and Well-Being

We zijn hier voor al jouw vragen

Breathe Better Gent

Heb je een specifieke vraag over de breathe better training? Over de combinatie van ademhaling met jouw sport, duursport of prestatieoptimalisatie? Vind je het antwoord hier niet terug?

Aarzel dan niet om ons een berichtje te sturen via Whatsapp of de contactpagina.

 • Verbeter de capaciteit om zuurstof efficiënter op te nemen.
 • Vergroot je maximale longvolume
 • Versterk je in- en uit ademhalingsspieren zoals o.a. het diafragma, de rechte en schuine buikspieren, tussenribspieren, …
 • Presteer beter met minder zuurstof en meer CO2 in je bloed.
 • Verleg je grenzen qua uithoudings-, doorzettings- en recuperatie vermogen.

Als jij elke dag beter wil presteren, hoort ademhalingstraining een onderdeel te zijn van je dagelijkse routine.

Ontdek een wereld die voor vele nog onbekend en onbemind is. Na de workshop krijg je een gedetailleerd overzicht van alle oefeningen die we samen getraind hebben zodat je er verder mee aan de slag kan.

Hier gaan we actief mee aan de slag zodat je zelf kan leren en voelen hoeveel verschil de juiste ademhalingstechnieken werkelijk maken op jouw prestaties.

Video afspelen over Breathwork Masterclass

Breathwork Masterclass

Leer van thuis uit de kernprincipes van relaxerend en bewust ademwerk

Na deze training kan je verschillende relaxerende ademmethodes of technieken begrijpen en toepassen, en je ‘staat van zijn’ sturen met je ademhaling.

Na aankoop heb je blijvende toegang tot de online academie zodat je kan leren waar, wanneer en zoveel je maar wilt.