Training Program

Corporate Wellbeing

Stress management & Communicatie

Maak kennis met je ademhaling, zenuwstelsel en hoe deze je manier van communiceren beïnvloedt. Neem opnieuw verantwoordelijkheid op om krachtig en helder te communiceren vanuit oprecht vertrouwen.

Taal

NL of ENG

Duur

één dag

Wat je leert in deze training:

Let’s talk business
Hoeveel kost een training?

Prijs start vanaf

€ 1800

voor één dag training

Prijs is excl. btw. voor één trainer.

Voordelen voor jouw bedrijf

Hoe wij werken

Onze trainingen bieden onderbouwde kennis en praktische oefeningen die direct toepasbaar zijn in de dagelijkse praktijk.  We geven actieve en praktische tips om opnieuw dichter bij jezelf te komen, wat bijdraagt aan eerlijke en open communicatie.

Wanneer je dichter bij jezelf staat, ben je meer in staat om je eigen reacties en emoties te herkennen en te begrijpen zonder dit op andere te reflecteren en te uiten. Dit stelt je in staat om op een proactieve en doordachte manier te reageren op uitdagende situaties, in plaats van reactief te handelen vanuit impulsiviteit of frustratie.

We versterken de connectie tussen het mentaal, fysiek en emotioneel welzijn. Veiligheid staat bij ons centraal. We benadrukken het belang ervan en creëeren een veilige omgeving, waarin openheid mogelijk is en groei optimaal wordt gestimuleerd.

Hi, mijn naam is Thomas

Na meer dan 15 jaar van academische studies en praktijkervaring, met een Master in de gezondheids- en revalidatiewetenschappen & Klinische Psycho-Neuro-Immunologie heeft Thomas zich gespecialiseerd in verschillende domeinen, waaronder, Fasciale Manipulatie en Intermittent Living. Deze expertises hebben hem een diepgaand begrip gegeven van het menselijk functioneren.

Een authentieke leider stimuleert de groei van iedereen waarmee hij/zij in contact komt.

Let’s connect and make your business thrive

Stap binnen in een wereld van zelfbewustzijn en krachtige communicatie

Leren omgaan met zelfreflectie, helpt je begrijpen wat je echt belangrijk vindt, wat je behoeften zijn en hoe je het beste kunt omgaan met jezelf en anderen.

Wanneer je dichter bij jezelf staat, heeft dit automatisch invloed op de manier waarop je communiceert met anderen. Je uit je meer authentiek en transparant in je communicatie, omdat je een dieper begrip hebt van je eigen gedachten en gevoelens. Dit leidt tot meer openheid, inzicht en begrip in je interacties met anderen. Een bijkomend voordeel is dat dit leidt tot sterkere relaties en een betere samenwerking binnen het team. 

Klaar om je team te versterken en de stress op de werkvloer te verminderen? Boek vandaag nog een training bij Unfolding.

stress management

Het programma

optioneel

follow-up sessies en ondersteuning om de implementatie van nieuwe vaardigheden te verzekeren.

Ready to start UNFOLDING?

Leer van eerdere klanten & hoor wat zij zeggen over Unfolding.

"Verrijkend - inspirerend - verbindend.

Thomas & Christina van Unfolding namen ons team een hele dag mee op sleeptouw. Op het programma: ademhalingsoefeningen, een verfrissende wandeling, ijskoude cold plunges in de Semois & een immens intense ecstatic breathing sessie. Wat een ab-so-luut verrassende, verrijkende, grensverleggende en vooral verbindende ervaring voor ons team. Je kan effectief alles, zolang je er zelf in gelooft. Nog nooit zo diep in ons eigen lijf gekropen. Het concept van Intermittent Living heeft ons getriggerd, en daar gaan we graag verder mee aan de slag. Jullie lieten een dankbaar & sterker verbonden team achter. Oprecht dankjewel hiervoor, Thomas & Christina!"
Team WE MAKE YOU HAPPY.
"Zeer inspirerende en motiverende sessies mogen bijwonen bij Thomas en Christina. De kracht van ademhaling gecombineerd met theorie zoals niemand me nog ooit had uitgelegd. Helder en krachtig maar vooral to the point zonder het te willen verbloemen. It's all about me. Een zin die ze ons hebben geleerd, hebben laten voelen en die men leven lang bij zal blijven. Zeer bijzonder! Zeer dankbaar voor deze 2 toptalenten. Heel hard aan te raden :)!"
Patricia P.
"Ongelooflijke ervaring voor mensen die willen ervaren wat het is om terug te leven en niet meer vast te zitten in een bepaald stramien. Uit de comfortzone stappen, te aanvaarden dat wat op je afkomt en op je eigen kracht te vertrouwen. Bedankt aan Thomas & Christina om dit te faciliteren."
Gunter R.
"Het Unfolding traject met Thomas en Christina was een verrijkende ervaring. Een aanrader voor wie geest en lichaam weer met elkaar in verbinding wil brengen en de wondere wereld van de ademhaling wil verkennen/uitdiepen."
Carline C.

Boek een training Stress management & Communicatie

In onze training stressmanagement focussen we op het voorkomen van burn-out en het omgaan met negatieve stress. Individuele coaching biedt praktische hulp bij chronische stress en hoge werkdruk. Leer eigenlijk hoe je stress ervaart en hoe je ermee om kunt gaan & voorkom een burn out met deze training stressmanagement.