airofit PRO ademhalingstoestel

Never run out of breath again!

+ 0 %

+ 30% spiergroei in 6 weken

+ 0 %

Performance winst in 6 weken

- 0 %

Airofit PRO is gemakkelijker te gebruiken en even nauwkeurig als een gecertificeerd medisch apparaat, maar dan 25% goedkoper

Ontdek hoe je jouw ademtraining naar een hoger niveau tilt

Je weet als geen ander hoe belangrijk een gezonde ademhaling is voor lichaam en geest. Dit ademhalingstoestel is een innovatief apparaat dat je helpt om je ademhalingsspieren te trainen en je ademcapaciteit te vergroten. Door middel van de bijbehorende app monitor je jouw techniek en krijg je feedback over je patronen. Het is een must-have voor iedereen die serieus bezig is met ademtraining en het verbeteren van zijn of haar prestaties.

Airofit

Wat te verwachten:

Gebruik couponcode:
ThomasVyncke & krijg 15% korting!

Airofit review van Thomas Vyncke

Voor mij is het toestel een perfecte aanvulling op mijn eigen ademhalingstrainingen.

Met het toestel kan je de kracht van je diafragma op alle mogelijke manieren versterken. Zo kan je in- en/of uitademen met verschillende weerstanden, je maximale in/uit apneu trainen, je wervelkolom mobiliseren, je systeem relaxeren en nog zoveel meer.

Het is een echte Game Changer. De kracht van je eigen ademhalingsspieren verbeteren, maakt het leven nog zo veel gemakkelijker. Een “flexibel” mens kan zichzelf snel aanpassen aan alle omstandigheden om zo zonder problemen overal op zijn best te zijn!

Op welke niveau's biedt het voordelen?

Sportprestaties

Sluit je aan bij duizenden atleten wereldwijd die door geleide ademtraining betere atleten zijn geworden! Op slechts 5-10 minuten per dag boek je binnen enkele weken vooruitgang.

Gezondheid en welzijn

Verhoog je energieniveau in het dagelijks leven, verlaag je stressniveau en verbeter je slaap. Ademhalingstraining helpt om je algemeen welzijn en gezondheid te verbeteren.

Airofit app

Wanneer je de Pro aankoopt, ontvang je de breathing trainer en de mobiele applicatie. Na de eerste meting, kan je kiezen uit 17 gerichte trainingsprogramma’s waarmee je de ademhaling traint en je vooruitgang bijhoudt. De app geeft trainingsinformatie en ontwikkelingen weer. Daarnaast biedt het een scala aan handige functies voor ademtraining. Je krijgt verschillende ademhalingsoefeningen die je kunt aanpassen aan je persoonlijke voorkeuren en doelen. Je monitort je ademtechniek en prestaties & houdt ook verschillende statistieken en grafieken bij zodat je jouw voortgang kan opvolgen. De app biedt gepersonaliseerde feedback en begeleiding.

Ik gebruik het toestel zelf meerdere keren per week en ben zeer tevreden van de functionaliteiten. Alsook de support die ze aanbieden. Voor mij is het een perfecte aanvulling op mijn ademhalingstrainingen.

Airofit
Airofit

Foto tijdens hoogtestage in Amantani (Peru) op 4150m hoogte

 

Ontdek hoe je met Airofit je sportprestaties verbetert

Training met het apparaat maakte een enorm verschil in mijn prestaties op grote hoogte. Het hielp me om mijn ademhalingscapaciteit te vergroten en mijn zuurstofopname te verbeteren, wat me in staat stelde om langer te trainen en sneller te herstellen na inspanning. De bijbehorende app was een geweldige tool om mijn eigen patronen te monitoren en ook te verbeteren. Op hoogte geraak je snel buiten adem. Ik merkte actief op dat ik veel minder snel buiten adem raakte tijdens inspanning. Het is een game changer die ik iedereen aanbeveel die bezig is met prestatieverbetering.

Video afspelen over Breathwork Masterclass

Breathwork Masterclass

Met de online masterclass leer je op je eigen tempo de principes van relaxerend ademwerk aan en pas je ze via praktijkoefeningen meteen toe. Leer hoe je je eigen ‘staat van zijn’ beheerst en hoe je productiever kunt zijn.

Deze online masterclass is ontworpen om jouw drukke leven te ondersteunen. Kijk en/of luister wanneer het jou uitkomt, op je eigen tempo.

Vanuit je zetel, in de auto of waar je ook bent. Investeer in jezelf en leer de vaardigheid van bewust ademwerk aan. Koop jouw cursus nu aan en begin je reis naar een rustiger, gefocust en succesvol leven.

Veelgestelde vragen

Airofit is een ademhalingstoestel. De ademtrainer biedt tijdens gebruik, weerstand op de ademspieren, terwijl de mobiele app je live feedback en begeleiding geeft door middel van verschillende soorten oefeningen. Je hebt in de app de mogelijkheid om je vooruitgang te volgen. 

Het is een klein apparaatje dat je in de mond steekt en waar je een paar minuten door in- en uitademt. Er zijn verschillende weerstandsniveaus die je kan instellen via de draaiknoppen aan de zijkanten van het apparaat. Daarnaast zijn er verschillende ademhalingstrainingsprogramma’s die je kan instellen via de bijbehorende app die je helpen om je longcapaciteit, je kracht en je energie te vergroten.

Het toestel werd oorspronkelijk ontworpen als hulpmiddel bij astma en COPD. Het is alom bekend dat ademtraining helpt bij astmasymptomen.
Bij astmapatiënten werken o.a. de ademhalingsspieren niet optimaal. Dit verzwakt de ademspieren en resulteert in dyspneu/kortademigheid. Dit wordt het duidelijkst tijdens inspanning, waardoor elke ademhaling veel energie vraagt.

Er wordt reeds gewerkt met verschillende astmapatiënten en hun feedback is geweldig – van gemakkelijker inhaleren tot helemaal geen symptomen meer. Er zijn echter veel verschillende soorten en gradaties van astma, dus we raden aan om dit eerst met een therapeut of arts te overleggen.

Het mooie van Airofit is dat het door iedereen kan en mag gebruikt worden – van Olympische atleten tot niet-atleten die gewoon een betere versie van zichzelf willen worden.

Wij raden aan om de ademhaling elke dag te trainen. Dat hoeft zeker niet lang te zijn, 10-15 minuten per dag is al meer dan genoeg, maar consistentie is de sleutel!

Als je dagelijks traint, raden wij aan het programma in twee te splitsen en zo twee keer per dag te trainen. De beste resultaten worden verkregen wanneer je twee trainingen op verschillende tijdstippen van de dag uitvoert.

De PRO 2.0 brengt geweldige nieuwe functies en verfijningen:

Geavanceerde longtest
Doe de meest uitgebreide longtest ter wereld, verdeeld in 3 stappen en krijg een super nauwkeurige meting van je toegankelijke longcapaciteit, inadem- en uitademkracht.

Verbeterde begeleiding
Krijg gedetailleerde begeleiding bij je  ademtraining samen met nauwkeurigere feedback over je prestaties om verschillende ademhalingspatronen te begrijpen en te oefenen.

Nauwkeurigere resultaten
Elimineer externe factoren die je training en testresultaten beïnvloeden. De nieuwe manier om je ademhaling te meten zorgt voor een minimale afwijking in de trainingsgegevens.

Betere vergelijking met leeftijdsgenoten
Vergelijking met collega’s en hun ademtrainingsprestaties was nog nooit zo nauwkeurig. Ontvang de suggesties van onze app en ontdek waar je voorloopt op jouw peergroep en waar je jezelf moet verbeteren.

Geoptimaliseerde hardware
Geniet van je ademhalingstraining met compacte en duurzame hardware. Een nieuw ontworpen e-unit en magnetische oplaadmethode zorgen ervoor dat je Airofit bestand is tegen speeksel & spatten. Bovendien zorgt een duurzame batterij (4-7 dagen) ervoor dat je altijd en overal met Airofit kan trainen.

Testimonials

Nood aan persoonlijke groei?

Nieuw:
5-delig ontwikkelings traject!

Let’s unfold your potential!

Tijdens dit traject gaan we dieper in op de polyvagal, de kracht van emoties, schaduwwerk, zelfreflectie en grenzen stellen. Elke sessie eindigt met ecstatic breathwork, een zeer transformatieve ademtechniek.